Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Поляна» відновлює статус «Кво» в основний час
13:04
«Поляна» відновлює статус «Кво» в основний час
Та додатковий у півфінал проводить саме «Вільхівці».

Та додатковий у півфінал проводить саме «Вільхівці».

Підопічні Михайла Цірика, до їх честі, уже зробили подвиг, позаяк вперше в історії клубу вийшли до чвертьфіналу. Більше того, у першому матчі переграли чинного володаря кубка області на виїзді з рахунком 1:0. «Поляна» ж бо налаштувалась на цей поєдинок агресивно, тож мінімальна перевага візаві могла запросто бути знівельована ще у першій 45-хвилинці. Але…

Сьогоднішні «Вільхівці», я про вболівальників, налаштувались серйозніше, ніж «Дийдо». Уже у передматчевий час місцевий фан-сектор продемонстрував не музичні інструменти, а… сирену воєнної тривоги. Це, відверто, було сильно.

А далі господарі погнали вперед. На 4-ій хвилині хороший простріл з правого флангу і 8 номер замикає його із 7 метрів. М’яч летить вище воріт. Ще за чотири вперед могли виходити полянці. Удару з 30 метрів наніс Сергій Сокач. Щоправда по центру і там дислокувався голкіпер. Команди по-черзі намагались прорватись через останній рубіж. Краще вийшло це на 20 хвилині в Олександра Кошелі. Останній вийшов на побачення з кіпером і пробив у дальній кут. 0:1. На 22-ій хвилині Вадим Курта вимушений був зрівняти рахунок. Віч-на-віч він вийшов із Семеном Головничем. Знову вище.

Господарі, здавалося б, перехопили ініціативу і повсякчас пресингували суперника. Та «Поляна» зрозуміла, усе розпочинається з нуля. «Вільхівці» другу крапку над «і» могли поставити на 33-ій хвилині. Найдосвідченіший у їх складі Апіян опинився навпроти воріт. Він пробивав з робочої правої. Та, аж бути чесним, вона у нього набрякла, себто не така вже й робоча. М’яч вибиває захисник. Ще через чотири Артур бив з 15 метрів. Знову і знову вище. Наступної миті той же Апіян точність власну випробовував із 18. Цього разу – повз стійку. На 41-ій хвилині стандарт метрів із 35. Токар б’є в площину воріт, однак по центру і там воротар. Досвідчений Семен Головнич, найтитулованіший у краї страж. На останній хвилині Євген Лепеш виходить віч-на-віч. Головничу, честь і хвала… Перший тайм закінчився.

Другий. «Вільхівці» нарешті усвідомили, що «Поляна» і чинний чемпіон Срібної Землі, тому виграти за рахунок власних стін сьогодні просто не вийде. Перші 5 хвилин підопічні Цірика проводять на половині поля суперника. Згодом протилежний сценарій. Гра змістилась до центру поля. На 53-ій хвилині штрафний із 25 метрів. Мій улюблений Артур Апіян його виконує. Головнич удар парирує і «Вільхівці» заносять м’яч у ворота Сіми. На 64-ій Артур накручує захисників на лівому фланзі у пасує в центр. Василь Фіцай б’є і м’яч після рикошету летить в руки Головничу. Через дві хвилини «Поляна» виходить три в три на ворота господарів. Захисник ледь не влучає у дев’ятку власних воріт. 70 хвилина. Юрій Мотрин штовхнув суперника і зіграв рукою. Арбітр Митровський показує жовту і призначає штрафний метрів із 18. Олександр Кошеля низом пробиває в кут. Голкіпер безсилий. 1:2. На 78-ій «Поляна» могла вирішити долю півфіналіста. Голкіпер господарів покинув межі власного майданчика і ледь не поплатився третім взяттям воріт.

І все. Здавалося б. Пішов доданий арбітром час. Ніби невинний кутовий, але його виконує Апіян. Витончена подача і королем верхової боротьби став Юрій Мотрин. Саме так 2:2. Іменита «Поляна» кубок полишає. Натомість у півфіналі на підопічних Цірика чекає грізний «Дийдо»…
Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1502 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: