Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Поляна з великими труднощами проходить Баранинці
22:10
Поляна з великими труднощами проходить Баранинці
Бараниці приймали іменитого суперника, який підходить до нового сезону з оновленим складом.

Бараниці приймали іменитого суперника, який підходить до нового сезону з оновленим складом.

Баранинці на правах господаря краще розпочали поєдинок і першими зуміли створити небезпеку біля чужих воріт. Вже на четвертій хвилині подача з кута поля призвела до «пожару» в штрафній Головнича і чудово зорієнтувався Дзьоба, який пробивав з п’яти метрів та його удар заблокували захисники.

Подальші події впродовж двох десятихвилинок проходили в в’язкій боротьбі в центрі поля. Територіальна перевага була все ж таки на стороні підопічних Бисаги та полянці пробували огризатися. Один з таких випадів закінчився голом. Попович поборовся до кінця на краю штрафної, і прорвавшись по флангу здійснив гострий простріл, який буквально з двох метрів замкнув Василь Русин.

Цей гол змусив ще активніше працювати атакувальну ланку господарів. Так на 32-ій хвилині Лукяник з правого флангу виконав точну передачу на Олександра Русина, той прийняв м’яч і з семи метрів з розвороту пробив у ближню штангу. За три хвилини рахунок став рівний: Вячеслав Ковтан розрядив свою гармату, вдало виконавши штрафний удар з 27 метрів.

В другому таймі малюнок гри не помінявся. Поляна намагалась просуватись до чужих воріт через центр, тримаючи м’яч внизу. Баранинські футболісти часто зловживали довгими передачами, за якими нападники аж ніяк не встигали. З виходом на поле Ізая, свалявці одразу провірили його, після подачу кутового. Андрій зіграв надійно.

Ближче до середини другої сорокапятихвилинки господарі не використали декілька стовідсоткових нагод. Спочатку Лукяник на швидкості втік від свого опонента та в ближньому бою програв дуель Головничу. Трохи згодом голкіпер полянців не зовсім вдало зіграв на виході не далеко вибивши круглого, Дзьоба, який виявився першим на підборі перед штрафною, цілив у практично пусті ворота та пробив вище. Ще декілька спроб Ковтана з дальніх дистанцій були не точними.

На 76-ій хвилині Олександр Русин уникнувши офсайду вийшов віч-на-віч з воротарем та пробивши в дальній кут потрапив в штангу. Ще одну нагоду Олександр змарнував, коли перекидував Головнича та той у стрибку дотягнувся до м’яча і відбив. Стерчо підібравши круглого намагався одразу ж пробити та був збитий перед самісінькою штрафною. Ковтан зі стандарту пробив мимо воріт.

По завершенні основного часу, гравців очікувала серія одинадцятиметрових. Перші удари були точними – Браїла і Сокач, Стерчо і Попович. Третій постріл Демян забив, а удар Павлича потягнув Ізай. Одразу ж Товт не зміг переграти Головнича. А Кошеля зрівняв рахунок у серії. П’ятий удар від Ковтана відбив Семен, а Чубірко своїм голом приніс своїй команді перемогу у цьому матчі. У поєдинку досить рівних за силою команд, але не рівних за створеними моментами у матчі, перемогу святкувала більш досвідчена команда з Поляни.


Арбітр – Назарій Дьордь
Асистенти – Ян Рогач, Еміл Головей
Делегат матчу – Йосип Шитєв

Стадіон Баранинці. Глядачів 200

ФК «Баранинці» - ФК «Поляна» 1:1 (по пен. 3:4)

Голи: Ковтан, 35 – Русин, 27.

Баранинці: Станіслав Трофіл (Андрій Ізай, 46), Ярослав Бринько, Володимир Товт, Владислав Демян, Михайло Медведєв, Едуард Дзьоба, Рудольф Балажинець (Володимир Браїла, 69), Ярослав Ковтан, Євген Лукяник, Ярослав Волошин (Олександр Пономаренко, 46 (Євген Стерчо)), Олександр Русин.
Тренер – Іван Бисага.

Поляна: Семен Головнич, Дмитро Чубірко, Богдан Павлич, Олександр Кошеля, Михайло Лазарович, Михайло Батрин, Сергій Сокач, Василь Русин, Василь Попович, Євген Токарчик, Роман Лебович.
Тренер – Михайло Кондря.

Попередження: Головнич, Попович, В. Русин.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 944 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: