Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Полянські юнаки не помітили гостей з Середнього (ФОТО)
23:05
Полянські юнаки не помітили гостей з Середнього (ФОТО)
Підопічні Зозулі розбили аутсайдера юнацької Вищої ліги Закарпаття.

Полянські юнаки не помітили гостей з Середнього (ФОТО)
Юнаки Поляни йдуть в середині турнірної таблиці та це не завадило їм розгромити останню команду чемпіонату. Для середнянців такі програші не в новинку. Адже вони вже діставали вісім і дев’ять від севлюшців і минайців відповідно.
 
Територіальна та ігрова перевага була повністю на боці господарів, які після першої десятихвилинки почали тільки збільшувати результат на табло. На 12-й хвилині відзначився Сокирко. За чотири хвилини Вадим знову відкликається на подачі зліва від партнера і забиває головою – 2:0.
 
Чечер пробивав з 18 метрів та воротар забрав. До слова через брак футболістів у гостей в нападі грав номінальний воротар Цубина. На 26-й хвилині Русин змістився справа в центр і невідпорно пробив з 16 метрів – 3:0.
На 30-й хвилині Бочко подав кутовий, а Русин вдало замкнув головою – 4:0. За три хвилини Анатолій Бордаш зупинив прохід Русина до воріт вже у штрафній, тож арбітр призначає пенальті. Сам постраждалий і реалізував вирок – 5:0. Під завершення першого тайму середнянці створили гостроту біля чужих воріт. Коли Янцо закинув на Цубину та нападник пробив слабо і воротар забрав.
 
У другій половині гри нічого не змінилось, підопічні Зозулі продовжували забивати. Подача з кута поля і Сокирко переправив м’яч у ворота – 6:0. За шість хвилин чергова подача зі стандарту і Русин легко забиває головою – 7:0.
Наприкінці гри свіжі гравці також зуміли відзначитись: Білей асистував Кеменяшу, який точно пробив з десяти метрів – 8:0.
 
Свалявські юнаки здобувають свою найбільшу перемогу у цьому сезоні.
 
 
Арбітр – Сергій Українець
Асистенти – Василь Федак, Ігор Граб
4-й арбітр – Сергій Дребужан
Делегат матчу – Володимир Кочетов
 
с. Поляна, глядачів 200
 
ФК «Поляна» - ФК «Середнє» 8:0
 
Голи: Сокирко, 12, 19, 37, Русин, 26, 30, 33 (пен.), 43, Кеменяш, 65.
 
Поляна: Дмитро Молнар, Максим Бочко, Василь Стегура, Михайло Сичик, Василь Фізер, Владислав Роман, Павло Шелельо, Михайло Фалес, Юрій Чечер, Вадим Сокирко, Михайло Русин.
Запасні: Михайло Фількор, Дмитро Куля, Вадим Стеблей, Дмитро Білей, Мирослав Молнар, Вадим Почко, Віктор Кеменяш.
Тренер – Зозуля С.
 
Середнє:Юрій Свида, Святослав Просолін, Артур Лешко, Іван Зозуляк, Микола Янцо, Олександр Бордаш, Сергій Цубина, Анатолій Бордаш, Михайло Каршляк, Василь Попович, Йосип Басараб.
Запасні: Маріан Сембер.
Тренер – Іван Лях, Михайло Костюк
 
Попередження: А. Бордаш, 30, Зозуляк, 57.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1106 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: