Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Польська бронза для юнаків Зінедіна
22:30
Польська бронза для юнаків Зінедіна
З дитячого турнірі в Польщі представники Ужгородщини повернулися з нагородами.

З дитячого турнірі в Польщі представники Ужгородщини повернулися з нагородами.

Юні футболісти футбольної школи Зінедін 2007 року народження прийняли участь в престижному міжнародному дитячому турнірі Tarapata CUP 2014, який проходив в польському місті Мелець (Mielec). Всі матчі було зіграно в один день – 16 листопада.

Всього в змаганнях брало участь 10 команд, які були розділені на дві групи. В ході семигодинної боротьби наші хлопці конкурували з понад 170 учасниками з Підкарпаття, Любліну, Малопольська і Светокризька.

Розпочали свій шлях закарпатці з мінімальної поразки від господарів AP Piłkarskie Nadzieje MOSiR Mielec – 0:1. В наступному матчі підопічні Євгена Миколайовича Бібікова здобули більш ніж впевнену перемогу 3:0 над Siarka Tarnobrzeg.

В третій грі своєї групи юні зінедіновці розгромили AP Star Starachowice 2007 з рахунком 4:0. В останньому матчі вони продовжили свою переможну серію і здолали Sandecja II Nowy Sącz – 2:0. Далі дві кращі команди з обох груп грали півфінали. Нажаль ужгородці не зуміли пробитися до фіналу, поступившись UKS 6 Jasło 1:3.

В боротьбі за бронзу турніру українці переграли Motor Lublin з рахунком 2:1.

В ході церемонії закриття всі призери турніру були нагороджені медалями і трофеями паном Анджеєм Новоролніком – директором компанії Tarapata, головного спонсора турніру.

Кращим гравцем на турнірі став гравець Зінедін Ужгород – Стас Німець.

Приємно було бачити, що такі дитячі змагання збирають велику кількість вболівальників. Близько 1000 глядачів були в цей час на трибунах спорткомплексу, спостерігаючи за перипетіями на футбольному паркеті.

Разом з батьками юних футболістів впродовж всієї поїздки був присутній і президент футбольної академії Зінедін Олександр Федорович Роман, який докладає багато зусиль для здобуття такого неоціненного міжнародного досвіду для своїх вихованців.

Гравці футбольного клубу Зінедін досягають перемоги своєю старанністю на тренуваннях, а команда TeamWear допомагає хлопцям зробити це якнайлегше, одягнувши їх в спортивні костюми та футбольну форму Legea (яку ви можете переглянути та придбати за посиланням TeamWear).

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 877 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: