Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Поразка, яка ускладнює втілення мрії
08:23
Поразка, яка ускладнює втілення мрії
Після перемоги над львівськими "Карпатами” вболівальники ужгородської "Говерли” чекали на перемогу і в Кримому Розі.

Після перемоги над львівськими "Карпатами” вболівальники ужгородської "Говерли” чекали на те, що звитяга над принциповим суперником надихне їхніх улюбленців на переможну ходу в кінці сезону. Тим паче, що календар закарпатців кращим і не вигадаєш.

Однак "Кривбас”, попри фінансові проблеми, відбирає очки саме у тих суперників, кому ці залікові пункти були, як ніколи, потрібні. А підопічним Олександра Севидова вони були би при нагоді, адже відстань від конкурентів достатньо мала. І саме перемога й допомогла би втілити заповітну мрію ужгородського ФК цього сезону.

Здавалось би, краяни вже з самого початку зрозуміли, що усе у їхніх руках і активно діяли біля воріт Євгена Боровика протягом перших п’яти хвилин . Навіть Хорді Лопес завдяки виконанню стандарту створив першу небезпеку у штрафному майданчику криворіжців. Та згодом шальки терезів знаходились на рівних позиціях. Хоча інколи відчувалась перевага колективу Олега Тарана. Та й протягом першого тайму команди обмінялись моментами. Спочатку на 29 хвилині Дмитру Бабенко довелось відпрацювати потужний удар Дениса Дедечка, а через 8 хвилин ле Таллек додав роботи Євгену Боровику, ударивши головою. Та під кінець першої сорокап’ятихвилин згаданий нами Дедечко увірвався у штрафну зону і майстеру навісив на голову Олексія Антонова – останньому лише залишилось відкрити рахунок у зустрічі – 1:0.

Під час другої частини поєдинку закарпатським уболівальникам знову довелось згадувати негативні миттєвості зустрічі з київським "Арсеналом” та роздумувати над тим, чи варто було перемагати "зелених левів”. Адже вже через 7 хвилин після перерви той же Антонов подвоює рахунок у зустрічі, влучивши у дальній кут воріт Бабенка. Згодом коуч ужів випускає козирів власного колективу – Володимира Лисенка та двох Олегів: Міщенка та Допілку. І вже на 63 хвилині перший тезка сильно пробив у сторону воріт Кривбасу. Та цей удар не отримав свого адресату. Тим часом команда з Кривого Рогу перегравала суперника. І тотальна перевага перетворилась у третій забитий м’яч, автором якого став Младен Бартулович. А через 240 секунд Лисенко відзначився у воротах господарів. Та арбітр не зарахував це взяття через офсайд. Кінцівка поєдинку проходила у спокійному темпі. "Кривбас” насолоджувався переможний рахунком, а "Говерла” була подумки на матчі з "Волинню”. Або взагалі у Першій лізі (якщо колектив боротиметься за прописку в еліті так, як у Кривому Розі).

Кривбас - Говерла 3:0

Голы: Антонов, 45, 53, Бартулович, 71

Кривбасс: Боровик, Пашаєв, Лисицький, Шершун, Сердюк (Мірошниченко, 46), Дедечко (Матіч, 54), Гітченко, Федорчук, Бартулович, Антонов, Самодін (Прийомов, 40)

Говерла: Бабенко, Рнич, Щедраков, Малішич (Допілка, 59), Макаренко, Петров, Балафас, Чурко (Міщенко, 56), Лопес (Лисенко, 58), Трухін, Ле Таллек

Попередження: Рнич, Лопес, Ле Таллек

Андрій Слохіняк, спеціально для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 934 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: