Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Поразка минайців у Харкові
21:39
Поразка минайців у Харкові
Пропустили єдиний гол з пенальті в другому таймі.

Поразка минайців у Харкові В цьому матчі наша команда зіграла з новою для себе схемою – 4-4-1-1:  з насиченим центром, Кулієвим під нападником і Селезньовим з капітанською пов’язкою на вістрі.

Розпочали «минайці» дуже непогано: володіли м’ячом, швидко рухали його, грамотно виходили з оборону в атаку. Опонент сьогодні був непростий, який теж відразу намагався нав’язувати свою гру. Йшла боротьба за кожен м’яч, кожну верхову дуель.

«Минайці» могли забивати вже на 6 хвилині – тоді вийшла непогана атака, яку завершував ударом Кулієв – виручив голкіпер господарів. На рахунку нашого голкіпера теж був сейв – ще й який! На 24-ій хвилині Данило Кучер врятував нашу команду після стандарту, відбивши мяч ногою, коли вже здавалося, що ми пропустили.

Загалом, в першій половині гри наша команда не дозволяла багато у своїх воріт, проте на чужій теж не складалося – доходили до штрафної, але з останньою передачею, як і з ударом, не виходило.

Другий тайм розпочали агресивніше. І вже за 4 хвилини міг забивати Байдал – увійшов у карний майданчик, і пробив у дальній кут – трохи вище. Далі була знову рівна гра – велика кількість боротьби в центрі, перехоплення м’яча, руйнування чужих позиційних атак.

За такої гри, на жаль, все вирішив стандарт. І не на нашу користь. На 72-ій хвилині харків’яни заробили пенальті, яке реалізував Габелок. Данило Кучер дотягнувся до м’яча, але не удар був засильний.

Звісно, наша команда в час, який залишився, побігла відіграватися. І моменти були: Гончар пробивав зі штрафного – вище, Кобак бив зблизька – парирував воротар. Найкращий момент був у Кулієва – в останні секунди він отримав класний пас від Хахльова у штрафній і бив з розвороту – на жаль, воротар спіймав.

У підсумку, програємо третю гру поспіль в УПЛ. Підтримаймо в цей момент нашу команду. Наступна гра через 2 тижні, 17 жовтня, вдома із чернігівською «Десною».  


«Металіст 1925» – «Минай» 1:0

Голи: Габелок, 72 з пенальті (1:0)

«Металіст 1925»: Сидоренко, Єрмаков, Шершень, Ченбай, Западня, Габелок, Ременюк, Криськів, Голодюк (Протасов), Батюшин, Марлісон

«Минай»: Кучер, Коваленко (Ахмедзаде), Гончар, Байдал, Матіч, Кулієв, Векляк, Селезньов (Кобак), Месхі (Хахльов), Петрусенко, Багайоко (Синьогуб)

Попередження: Ченбай, Габелок, Ременюк, Криськів, Протасов – Матіч, Коваленко, Ахмедзаде
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 272 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: