Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Посилення з "Мункача"
11:06
Посилення з "Мункача"
Цієї зими ужгородський клуб обрав мукачівсько-минайський вектор трансферної політики.

Посилення з Група гравців з друголігового Мункача перейшла у стан команди Блавацького - серед них кращий асистент команди та майстер стандартів Стень та нападник Гірний, який займає п'яте місце серед кращих бомбардирів Другої ліги України західної зони після першого кола.

19-річний Сергій Стень за амплуа — фланговий півзахисник / нападник. У сезоні 2021-22 Другої ліги футболіст провів за “мукачівців” 18 матчів, відзначившись 4 рази та 2 рази асистував партнерам.

20-річний Максим Гірний у складі "Мункача" проявив талант фінішера та забив 9 м’ячів у 16 матчах.

Ще один новачок з мукачівської команди 22-річний Ростислав Дегтяр за амплуа — воротар. У минулому захищав кольори юнацьких команд “Олімпії-Азовсталь”, сумської “Барст”, донецького “Металурга” та “Шахтаря”. Також грав грав за кам’янську “Сталь” та словацькі “Земплін” та “Славой”. У сезоні 2021-22 виступав за “Мункач” у Другій лізі — провів 8 поєдинків.

Вже третім за ліком (після Станковича та Чушенка) арендованим з "Минаю" став 19-річний голкіпер з Великих Лаз Дмитро Кашка. У сезоні 2020-21 він провів за юніорів 22 матчі, у чемпіонаті 2021-22 за команду U-19 зіграв у двох поєдинках.

Вже втретє повернувся в Ужгород Сергій Машталір, який вирішив продовжити кар'єру в рідному місті. У літньо-осінній частині сезону Першої ліги футболіст провів за “ужгородців” 10 матчів.

Першу офіційну гру "Ужгород" зіграє 19 березня вдома з конкурентом у боротьбі за виживанням - "Краматорськом".
 
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 958 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: