Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Поступ" Коритняни з бронзою
00:18
"Поступ" Коритняни з бронзою
Уже вчетверте (вересень–жовтень ц.р.) проводився чемпіонат України серед ветеранів U-50+.

У всіх брав участь ФСК «Поступ» (Коритняни). Цього року, як і в попередні, зайняв «постійне» 5 місце.

На попередньому етапі «Поступ» взяв участь у Чернівцях, де «обіграв» «Кремінець» (Тернопільська обл.), котрий на гру не з’явився. У грі з «Буковиною» в упертій боротьбі поступився з рахунком 1:2 (гол забив Сергій Моляка). Із другого місця потрапив до фінальної частини. Розіграш за системою «плей-оф» відбувся в м.Мукачево. У зустрічі за вихід до півфіналу «Поступ» програв «Аборигену» (Луцьк) 0:2, вибув із подальшої боротьби і залишився на 5 місці.

У чемпіонаті України серед ветеранів U-55+, який проходив у м.Червоноград 14-15 листопада ФСК «Поступ» виступив значно краще. Граючи в груповому турнірі, в зустрічі з діючим чемпіоном «Аборигеном» (Луцьк), ФСТ «Поступ» програв із рахунком 0:2. В останній грі з «Буковиною» із Чернівців домігся перемоги з рахунком 2:0 (голи забив Й.Микуланинець) і отримав шанс у боротьбі з «Кремінцем» (Тернопільська обл.) вибороти 3 місце. У впертій боротьбі «Поступ», забивши м’яч (В.Басараб) із подачі Й.Микуланинця, виграв і завоював 3 місце, за що нагороджений відповідним кубком, а гравці – бронзовими медалями.

За команду ФСК «Поступ» (Коритняни) грали: Антал Шандор, Мирослав Скаканді, Микола Лукач, Іван Легеза, Віктор Басараб, Йосип Микуланинець, Віктор Попович, Елемир Майор, Стефан Туряниця, Федір Брунцвік, Юрій Князєв, Федір Словенко, Олексій Лесів та граючий президент Еміл Грицище. Тренер команди – Тиберій Мальованець.

Хоча і важкі часи в країні, але футбол має право жити. З історії ми знаємо, що і в більш складні часи у футбол грали.

Завдяки своїм щедрим спонсором ФСК «Поступ» і в цьому році, як і в попередні, взяв участь у двох чемпіонатах України: U-50+ і U-55+. Щонайменше, що можна зробити для спонсорів команди, це висловити їм подяку на сторінках нашого видання, назвавши їх поіменно: Йосип Кречко, Сергій Петровцій, Іван Ковач, Іван Цибик,Тиберій Мальованець, Василь Хмельницький, Богдан Костя, В’ячеслав Дворський, Роланд Цебер, Іван Ключевський, Володимир Гісем, Іван Качур, Віктор Качур, Іван Дуран, Марія Беть.

Завдяки вам, любі спонсори, ветерани ФСК «Поступ» мають можливість брати участь у змаганнях різного рівня. Низький вам уклін і велика подяка.

Варто зазначити, що в чемпіонатах України серед ветеранів «Поступ» є єдиною командою, яка представляє село. І вперше серед команд ветеранів, які представляли до цього часу Ужгород і регіон, завоювала медалі. Поки що бронзові. Є надія, що «Поступ» поступатиме вище й вище – до срібних і золотих медалей. Цього щиро бажаємо.

У цьому році селу Коритняни виповнюється 700 років. Президент «Поступу» сказав, це досягнення найдорожче для команди і присвячує його команда Коритнянам.
Еміл ГРИЦИЩЕ
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1273 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: