Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Правий Берег-Спарта" - новий чемпіон зимової першості Берегівського району 2023
13:13
"Правий Берег-Спарта" - новий чемпіон зимової першості Берегівського району 2023
Підсумковий огляд результатів зимового кубку Берегівського району 2023


Схоже, обєднання двох команд із Берегова пішла на користь обом колективам. "Правий Берег" у минулому сезоні непогано виступав у чемпіонаті, але у раунді плей-офф зазнали прикрої поразки по пенальті в 1/4 фіналу, а от "Спарта" - це був взагалі молодий колектив, який грав у минулому сезоні лише для практики.

Досвід "Правого Берега" та молодість "Спарти" створила справжній боєвий колектив. Підопічні Дмитра Космеди (саме він вважається головним тренером клубу згідно заявки) у першому турі зіграли в нічию з ФК "Королево" 2-2, далі бойова гра із "ДЮСШ" Виноградів і вольова перемога 3-2, перемога в кабінеті проти "Зірки" Онок 3-0, адже останні грали із підставним футболістом і впевнена перемога над аутсайдером чемпіонату ФК "Берегово" 11-0.

ФК "Королево" також став доволі сенсаційним колективом, адже підсумкове друге місце і усі матчі без поразок це дуже хороший результат для цього колективу. Нічия у першому турі вже проти чемпіонів. Далі перемога над ФК "Берегово", нічия із "ДЮСШ" Виноградів", а у кінці впевнена перемога над "Зіркою".

Окремої уваги заслуговують і молоді вихованці відомого тренера та футболіста Івана Білака. Правильна робота і 15-річні підлітки у трійці лідерів зимової першості.

Слід зауважити, що турнір ніс благодійну мету, а на підтримку ЗСУ було зібрано 15 тисяч гривень.


«Правий Берег - Спарта» Берегово - 10
ФК «Королево» - 5
«Зірка» Онок - 4
ДЮСШ Виноградів - 2
ФК «Берегово» - 0


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 382 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: