Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Представляємо суперника - ФК "Чайка"
21:17
Представляємо суперника - ФК "Чайка"
У суботу, 4 серпня, Минай у першому домашньому матчі сезону прийматиме на красені-стадіоні петропавлівську "Чайку".

Представляємо суперника - ФК


СК Чайка була заснована в 1976 році.

Досягнення:

Володар Кубку району 2010 р. Фіналіст Кубку району 2011 р. Починаючі з 2011 р. по 2015 р. СК Чайка приймала участь у чемпіонаті Києвської області і вже в 2011 стає віце-чемпіоном цього турніру. Подібний успіх повторюється у 2012-2014 р.р.

Фіналіст Кубку Київської області 2012-2015 р.р В 2013 – володар Кубку області та володар Кубку України серед аматорів.

Після цього, СК Чайка отримала нагоду виступити у Кубку України серед професійних команд, де в 1/16 фіналу вибула через поразку у матчі з львівськими Карпатами.

У сезоні 2015/2016 “Чайка” стає чемпіоном області.

Сезон 2016/2017 був також доволі вдалим для “Чайки”. Наша команда завоювала впродовж одного сезону Кубок України та бронзові медалі національного чемпіонату серед аматорів.chayk

А з урахуванням ще й кубкового тріумфу 2013 року «Чайка» стала найтитулованішою командою Київщини в аматорських турнірах України.


Як вони дісталися Другої ліги: 5-те місце в Групі 2 аматорського чемпіонату

Про які завдання вони оголосили: адаптація в лізі та збереження прописки. 

Воно реалістичне? Більш-менш.

Який режим участі: акліматизація в лізі

Принцип комплектації: місцеві (молодь+старожили-ветерани)

Міграція: мінімальна

Прийшли: в.Шкарбан, з./п.Тименко (обидва – Арсенал-Київщина А), з.Мохначук, н.Гришин (обидва – Любомир Ставище U-19), з./п.Помазан(ДГ Шевченківське А), н.Яцюченко (ФК Олександрія U-19)

Пішли: –

Тренер – В’ячеслав Богодєлов

Продовжувач відомої футбольної династії, екс-воротар Олександрії, Ворскли та Металіста, він працював у штабах Анатолія Дем’яненка у Насафі та Волині, тренував у чотирьох профі-клубах та академії самого Динамо. У Чайці працює вже третій рік з перервою, славиться умінням підвести гравців до хорошої функціональної готовності, а також хорошим розумінням футболу.

Лідер – Сергій Пономаренко

34-літній захисник пограв не лише на професіональному рівні України, а й у провідних клубах Молдови та Білорусі з єврокубковим стажем. У Чайці вже старожил – і за останні три сезони проявив себе лідером не лише безпосередньо оборони, а й організатором дій на своїй половині поля в цілому. Забивний гравець – уміє підключитися на стандарти.

Надія – Володимир Тименко

У свій 21 рік буде одним із когорти більш досвідчених гравців Чайки – уже грав у Другій лізі раніше, причому, в Арсеналі-Київщині був основним. Козир – може бути корисним відразу на кількох позиціях, до того ж, має можливість ще прогресувати й зростати над собою.

Зірка – Богдан Січкарук

Колись подавав великі надії у молодіжці Ворскли, навіть був «під» першою командою. На запрошення Йована Маркоського як один із перспективних юнаків їздив у сербський Напредак, був причетним до підвищення у класі першолігового клубу. Після серії травм повертається на професіональний рівень. Форвард, за яким варто стежити – в ударній формі він виглядає дуже переконливо і вміє витиснути максимум із скромного шансу.

Новачок – Роман Помазан

Подавав великі надії в запорізькому Металурзі, потім – в Інгульці, звідки пішов не без скандалу. Після Грузії перевантажував кар’єру в низовому футболі Київщини, а влітку перейшов до Чайки. Допомагає команді, переважно, в центрі оборони, але насправді це гравець рідкісного універсалізму.

Ударна схема (4-2-3-1)

Мусієнко (Шкарбан, Савчук) – Мохначук (Помазан, Тименко), Пономаренко (Тименко), Помазан (Сухецький), Грабчак (Задорожнюк) – Цурупін (Доу), Тименко (Помазан) – Мірошников (Бартошук), Сухенко (Бартошук, Корольков), Савійсько (Баранович) – Січкарук (Баранович, Яцюченко, Гришин).

Проблеми

Малодосвідчений, скромно укомплектований склад. Відсутність стажу виступів на професіональному рівні у великої кількості гравців.

Прес-служба ФК "Чайка"
Джерело

 

Фото FC «Minaj».

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 834 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: