Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Представляємо суперника: "Кобра" Острог
13:44
Представляємо суперника: "Кобра" Острог
У неділю, 19 серпня, ФК "Ужгород" у рамках 3-го туру здійснить свій перший виїзд на Рівненщину.

Представляємо суперника:
Ужгородці цієї неділі поїдуть у Рівненську область до такого ж новачка аматорського чемпіонату України - острозької Кобри. "Кобра" представляє 15-тисячне містечко на півдні Рівненської області.
 
У перших двох турах один із клубів великої франшизи ФК Кобра зазнав розгромних поразок від фаворитів цього сезону в групі 1 ОДЕК та Покуття. Зважаючи на це, команда Баб'яка цілком може розраховувати на очки у своєму першому виїзді за межі області.
 
Склад команди з Острога доволі молодий, укомплектований гравцями з обласної першості. Найстаршому футболісту виповнилося 28 років і саме він є граючим тренером – це Іван Бровчук.. Можна ще виділити екс-гравців Малинська Микиту Крайчинського та Юрія Сондака. Микита Шевцов минулого сезону бував в Ужгороді у складі Кристал Чортків. Найпомітнішою фігурою є вихованець донецького Меалурга Олександр Бегашов, який останні два сезони відіграв за стрийську Скалу та ФК Хмельницький.
 
"Кобра" паралельно із аматорським чемпіонатом України змагаються, як і ужгородці, в обласній першості. Після 8-ми турів "Кобра" посідає останнє місце у групі "Б" другої ліги.

 
Кобра (Острог) – ФК Ужгород
 
19.08. 17.00. Стадіон АФ ФК "Кобра" (Острог)

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1060 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: