Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Президент ФФУ Андрій Павелко відвідав хустський стадіон
14:45
Президент ФФУ Андрій Павелко відвідав хустський стадіон
20 та 21 травня з робочим візитом на Закарпатті перебуває президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

Президент ФФУ Андрій Павелко відвідав хустський стадіон У рамках візиту Андрій Павелко та депутати ВР відвідали Хустський міський стадіон «Карпати», де ознайомилися з інвестиційним проектом реконструкції. Присутніх із умовами проекту ознайомили начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан та хустський міський голова Володимир Кощук.

Гості отримали роздатковий матеріал до інвестиційного проекту. Його мета – реконструкція існуючого стадіону, організації ігрових видів спорту (футбол, волейбол, гандбол) та легкоатлетичних дисциплін для проведення місцевих, республіканських, міжнародних змагань і навчально-тренувальних підготовчих та реабілітаційних зборів.

На проектування та технічного завдання на встановлення спортивного обладнання виконується проект реконструкції спортивних зон стадіону, який передбачає: легкоатлетичний сектор, який повністю відповідає вимогам міжнародного рівня з бігових видів, стрибків та багатоборства; ігрових видів: футбольне поле, стандартне поле зі штучним покриттям, волейбольні площадки, гандбольне поле, тенісний корт.
Загальна вартість інвестиційного проекту – 38243218 грн.

Віталій Ерфан та Володимир Кощук відповіли на запитання Андрія Павелка та депутатів, що його супроводжували. Свою підтримку реалізації інвестиційного проекту хустського міського стадіону «Карпати» висловили депутати ВР від Закарпаття Іван Крулько, Валерій Лунченко, Михайло Ланьо та Валерій Пацкан.

Про розвиток та підтримку футболу на Закарпатті з президентом ФФУ говорили віце-президент ФФУ Михайло Ланьо, перший заступник голови Закарпатської ОДА, голова ФФЗ Іван Дуран та голова Ради президентів футбольних клубів Закарпаття Йосип Браєр. Керівники федерації футболу України та Закарпаття поспілкувались із гравцями ФК «Оболонь» (Хуст), які проводили тренування на стадіоні. На згадку про зустріч Андрій Павелко, Михайло Ланьо, Іван Дуран та Йосип Браєр сфотографувалися з гравцями хустської команди.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1292 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: