Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Приземлили за один тайм
11:27
Приземлили за один тайм
Медея продовжує колекціонувати перемоги на різний смак в одній з найслабших груп чемпіонату.

Приземлили за один тайм У другому колі групи А цей матч представлявся одним з найбільш статусних і ймовірно конкурентних. Та з останнім твердженням довелось посперечатися. Сценарій першого поєдинку між цими командами не повторився, а пройшов у зовсім іншом у руслі.

Однією з причин цьому могло бути відстуність на полі двох ключових гравців Сокола Ільковича та Кривки. Проте різниця у класі між командами була більш вагомою підставою для впевненої перемоги підопічних Пінковського.

Вони без розкачки провели швидкі голи завдяки дублю Валерія Ролі. А ближче до завершення тайму за чотири хвилини дуплетом вистрілив Віталій Медведєв. Хоча моментів у господарів було в рази більше і рахунок міг бути ближчим до сторожницького у минулому турі.

Кінчеш час від часу відповідав випадами, де найчастіше на заверешенні був Михайло Дудаш, та в цьому поєдинку йому не вдалося вразити ворота Юрія Славіка, який здійснив декілька сейвів. 

На другий тайм у Медеї вийшли резервісти, які також зуміли відзначитись взяттям воріт. На 68-ій хвилині зіграв дует 18-річних вихованців ДЮШФ Зінедін - Іван Марюхнич зліва віддав вперед на Симочка і Василь реалізував вихід один в один - 5:0.

Тепер Сокіл в останніх трьох матчах, де буде більше можливостей набрати очки, зосередиться на боротьбі за другу сходинку. Медея може догравати груповий етап на автопілоті і спостерігати за потенційними суперниками з паралельної групи. 


ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 5:0

Голи: Роля, 4; 17, Медведєв, 36, 39, Симочко, 68.

Сокіл: Фанта - Микульця, Пустовіт, Будз, Тороні – Сугоняк, Надь, Міговк, Павлик, Корпош - Дудаш 
На заміну виходили: Дьордяй, Яхимець, Товт, Гряділь, Ковтан, Орос.

Медея: Славік – Пеняк, Кобеляш, Зуб, Мукомела – Вензенко, Семків, Козуб, Медведєв, Роля  – Капустей
На заміну виходили: Бакша, Трухан, Ковач, Куртанич, Мастяк, Симочко, Марюхнич, Геці.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 377 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: