Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Прогнозований розгромний підсумок «пивного дербі»
17:48
Прогнозований розгромний підсумок «пивного дербі»
Найлегше було спрогнозувати результат поєдинку 4-го туру «Зимової першості Закарпаття» в групі «А» між «Оболонню-1» та «Оболонню-2».

Найлегше було спрогнозувати результат поєдинку 4-го туру «Зимової першості Закарпаття» в групі «А» між «Оболонню-1» та «Оболонню-2».

Дублери пивоварів, після поразки від «В. Копані» в перенесеному матчі 1-го туру, втратили реальні можливості поборотись за вихід із групи. Основа хустян навпаки, після поразки «В. Копані» від «Кісви», мала всі шанси знову вийти на 1-е місце і зберегти роль фаворита групи.

У 1-му таймі «Оболонь-1» рівномірно атакувала обома флангами та мала значну перевагу у володінні м’ячем – приблизно 54 на 46 %. Головною рушійною силою атак «пивної основи» були Пилип, Браєр, Росоха, Панця та Микуляк. «Оболонь-1» мала відчутну перевагу як за ударами – 12:3, так і за влучаннями в площину – 5:1.

Головні пивовари вже на 15-й хвилині мали нагоду вийти вперед. Арбітр призначив пенальті, яке змарнував Вурста. Через хвилину атаку «Оболоні-1» влучним пострілом завершив Ігор Пилип, та підопічних Швеця від голу врятувала поперечина. А от удари на 22-й та 33-й хвилинах завершились взяттям воріт. У першому епізоді Микуляк пострілом зі штрафного з 22-х метрів влучив у ліву дев’ятку воріт «Оболоні-2». Воротар тільки кінчиками пальців зачепив сферу та це не дозволило йому врятувати ситуацію – 1:0. Дублери «дали здачу» на 32-й хвилині, коли Міклуш влучним ударом в праву дев’ятку воріт Драгули завершив атаку своєї команди – 1:1. Та вже через хвилину «старші брати» повернули все «на круги своя». Атака лівим флангом завершилась прострільною передачею Пилипа на Браєра. Сашко елегантно, п’ятою як справжній джентельмен, підправив політ шкіряної сфери у правий кут воріт «Оболоні-2» – 2:1. У атаках дублерів у першій половині, крім згаданого вище Міклуша, помітну роль відiгравали Марко та Рацин.

У 2-му таймі «Оболонь-1» знову перевершила своїх земляків у володінні м’ячем – 53 на 47 %. Більше половини атакувальних дій підопічні Мовчана організували правим флангом. Кращими в нападі були Росоха, Мадяр та Вурста, які разом з партнерами перевершили суперника як за ударами – 6:2, так і за влучаннями в площину – 5:1. На влучні постріли Росохи на 44-й та 54-й хвилинах зреагував голкіпер . При цьому, в другому епізоді круглий від рук Скляра зрикошетив у поперечину воріт, від якої вилетів у штрафний майданчик. Та під завершення поєдинку «Оболонь-1» довела свою перевагу забитими голами. Спочатку Мадяр на 66-й хвилині влучно пробив у лівий кут – 3:1, а ще через 2 хвилини атаку правим флангом завершив Вурста, який довершив розгром «оболонського запасу» – 4:1, тим самим зумів реабілітуватись за нереалізований пенальті.

У «Оболоні-2», яка рівномірно атакувала обома флангами та по центру, найпомітнішими в наступальних діях у 2-му таймі стали Марко та Міклуш. Активно працювали також Рацин та Форкавець.

Найкращі якості у відборі м’яча в 2-му таймі показали Василь Пилип з «Оболоні-1» та Бучок з «Оболоні-2». Після цієї звитяги «Оболонь-1», після тригодинного перебування на 2-му місці, знову очолила поточну таблицю. «Оболонь-2» залишилась на дні табелів про ранги.

«Оболонь-1» - «Оболонь-2» - 4:1

Голи: Микуляк, 22, Браєр, 33, Мадяр, 66, Вурста, 68 – Міклуш, 32.

«Оболонь-1»: Віктор Драгула, Сергій Панця, Василь Пилип, Віктор Микуляк, Антон Вайнраух, Олександр Браєр, Микола Вурста, Ігор Пилип, Ярослав Мадяр, Микола Росоха, Віталій Міллер

Запасні: Роман Воучок, Михайло Томишин, Іван Луцак, Ярослав Бойчук, Володимир Герестей

Головний тренер – Юрій Мовчан

«Оболонь-2»: Еміл Скляр, Михайло Бучок, Василь Попович, Іван Червеняк, Микола Росоха, Валентин Рацин, Ігор Маслей, Тарас Форкавець, Михайло Лемко, Михайло Марко, Михайло Міклуш

Запасні: Роберт Пинер, Роберт Мельбауер, Отілло Борош, Андрій Лабант, Михайло Довжанин, Роман Раковці, Микола Дурдай, Константин Синетар, Роман Табалевич

Головний тренер – Бея Швець

Арбітр – Михайло Полончак, 1-й асистент – Тарас Шопа, 2-й асистент – Віктор Магурський, інспектор матчу – Василь Козик.

Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 807 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: