Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Програєш – стаєш чемпіоном
00:08
Програєш – стаєш чемпіоном
Матчем туру у Східній зоні, звісно, був поєдинок «Вишково» – «Карпати».

Матчем туру у Східній зоні, звісно, був поєдинок «Вишково» – «Карпати».

«Карпатам» нічого не могло завадити здобути чемпіонське звання. Ніби результат уже не настільки потрібний, але є престиж, і для рахівчан це важливо. Вишківчани ведуть боротьбу за комплект нагород, тож для них перемога була надзвичайно важлива.

Матч для господарів розпочався дуже вдало. На 7 хвилині «Вишково» вже було попереду 2:0. Спочатку Мартинич на 2 хвилині реалізував пенальті, а на 6 хвилині фантастичний удар Мокана в самісіньку «дев’ятку» досяг успіху.

Рахівчани аж ніяк не хотіли миритися з таким перебігом подій. Вони додали у швидкості, і Скорозвон на 12 хвилині один гол відквитав. Здавалося, що гості зуміють розвинути успіх, але все сталося навпаки. Ще до середини тайму Мартинич виявився найспритнішим перед воротами і зумів проштовхнути м’яч у сітку воріт «Карпат». Останні 20 хвилині тайму, ініціативою володіли рахівчани. Вони притисли господарів до воріт і кілька разів були близькими до того, щоб зменшити відрив у рахунку. Хороші нагоди змарнували Боднар і Скорозвон. У ці хвилини вишківчани практично не загрожували воротам гостей.

Другий тайм був копією останніх хвилин першого тайму. Знову ініціативою володіли рахівчани. Знову не змогли реалізувати вигідні моменти Шевельов і Боднар. Десь із 60 хвилині гості ніби розчарувалися в своїх силах, а, можливо, підсіли фізично. Ініціатива відразу перейшла до господарів. Гра змістилася на половину поля рахівчан. Марнують гарні нагоди збільшити рахунок Сойко, Ленгвой, Барна, Мартинич. Гравців «Вишкова» підводила поспішність.

Фінальний свисток зафіксував перемогу господарів 3:1, але рахівчани саме після цієї поразки стали вже остаточно недосяжними для переслідувачів.

Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 833 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: