Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Програли на останніх
16:24
Програли на останніх
Дуже прикрої поразки зазнали минайські юнаки у Рівному пропустивши гол на останній хвилині поєдинку.

Програли на останніх Практично до всіх поєдинків чемпіонату юнацьких команд минайці підходять у статусі андердога. Та попри це вони намагаються гідно протистояти більш віковим колективам.

У складі Вереса варто відзначити 18-річного свалявського півзахисника Дмитра Годю, який у минулому турі навіть вперше потрапив до заявки основної команди. На старті поєдинку саме він найбільше виділявся у господарів, мав хорошу можливість для голу і ефективно загравав партнерів. Однак першими все ж забили закарпатці - на 39-ій звилині Караман заробив стандарт і сам його вміло виконав, з 20 метрів обвівши ударом стінку - 0:1. Це вже третій гол за останні два матчі для 16-річного Ярослава і четвертий загалом у чемпіонаті.

На старті другої половини гри підопічні Олега Шандрука швидко відігралися забивши два голи за п'ять хвилин. Спочатку Ковалюк поцілив у дальній кут з лівого краю штрафної, а згодом Фундук забив із штрафного.

На 74-ій хвилині команда Рудольфа Балажинця відновила паритет на табло - після подачі зі стандарту Кондртаюк виявився найспритнішим у чужій штрафній і переправив шкіряного за призначенням - 2:2.

В одному з епізодів біля воріт Вереса Назар Попович виконував простріл і влучив у руку захисника та арбітр не наважився призначити пенальті.

Гра підходила до цілком логічного мирового завершення та втрата концентрації вже у додатковий час вартувала гостям один бал. Гравці Вереса швидко вкинули аут, пройшов навіс із лівого краю, Калінець оступився і впав, тож Вороб'як залишився без опіки і спокійно забив головою - 3:2.  

У наступному турі, 28 квітня, минайці зіграють вдома з Металіст 1925.


Верес (Рівне) – Минай (Минай) – 3:2

Голи: Ковалюк, 51, Фундук, 54, Воробʼяк, 90+2 - Караман, 39, Кондратюк, 74,

Верес: Кулик, Протасевич, Даценко, САВЧУК, Ромасюк, Фундук, Вадовський, Шух, Зайко, Годя, Ковалюк.

Минай: Савченко, Кецук, Лєднєв, Махінка (Цибик, 70), Калінець, Диянчук, Кондратюк, Караман (Кашперук, 64), Скрипнік, Максимець (Дурдас, 70), Саврій (Попович, 54).



 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 266 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: