Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Пройшов II дитячий турнір «Carpаthia Cup»
11:06
Пройшов II дитячий турнір «Carpаthia Cup»
Ось уже вдруге поспіль в передмісті Ужгорода проводиться міжнародний дитячий турнір «Carpаthia Cup».

Ось уже вдруге поспіль в передмісті Ужгорода проводиться міжнародний дитячий турнір «Carpаthia Cup».

Змагання проходять під чітким керівництвом засновника цього турніру Романа Олександра Федоровича, який є головою Федерації футболу Ужгородщини. Всі матчі проходять з 21 по 24 серпня на базі спорткомплексу «Зінедін», який розташований в селі Баранинці.

Хоч турнір проводиться лише вдруге, рівень організації на досить хорошому професіональному рівні. Минулого року учасниками змагань «Carpаthia Cup» 2013 були 45 команд з 5 країн.

Цьогорічний кубок зібрав набагато більше команд з різних куточків України. Офіційно зареєстровано було 76 команд, із них тільки четверо представників словацької дитячої школи. Географія команд наступна: ДЮСШ Дрогобич, Сузір’я Свалява, «Зірка» Київ, ФК «Мукачево», «Юніор» Івано-Франківськ, ФК «Вишневе», «ASC Tampa» Brasov, «Фаворит» В. Березний, ДЮСШ-15 Київ та інші.

Офіційним партнером цих змагань є «Winner Sport», який всіляко сприяв цьому турніру, як матеріально, так і фінансово. По закінченню всі отримали від них подарунки: м’ячі, футболки, сітки для воріт та інший спортивний інвентар.

Команди у ході жеребкування поділені на групи, де грають за круговою системою. Після цього в наступному раунді знову формуються групи, де вже борються за підсумкові місця на турнірі.

Так за результатами турніру у віковій категорії гравців до 2006 р.н. переможцями стали господарі поля - команда «Зінедін». Друге місце посіла ДЮСШ-15, за нею – ФК «Мукачево».

В групі футболістів до 2005 р.н. не було рівних дітлахам з «Динамо» Київ. Срібло у СДЮШОР Ужгород. Третю сходинку посіли «Карпати» Львів. Четверте місце – «Тересва» Тячів.

В категорії до 2004 р.н. тріумфували львівські «Карпати». Другу сходинку зайняли СДЮШОР Ужгород. На третьому місці – «Верес» Рівне. На четвертому – ДЮСШ-15 Київ.

У віковій категорії гравців до 2003 р.н. перше місце здобули київське «Динамо». На сходинку нижче розташувалась «Буковина» з Чернівців. Третіми йдуть СДЮШОР Ужгород.

Серед гравців 2002 р.н. золото у команди з Києва. За ними розташувалися «Карпати» Львів-1 та «Карпати» Львів-2. Четверте місце – «Атлети» Київ.

По закінченні турніру команди були нагороджені кубком та медалями, а також спортивними призами від «Winner Sport».

Як на полі, так і поза його межами, протягом всього турніру царювала атмосфера футбольного свята. З кожним роком статус турніру підвищується, як за рахунок плідної праці організаторів, так і за рахунок самих учасників змагань.



Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1929 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Іван Берец  
0
А шо, Ужгородська РДА до цього заходу не мала відношення????

الاسم *:
Email *:
كود *: