Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Пуканич виступатиме у Другій лізі
16:28
Пуканич виступатиме у Другій лізі
Виноградівський іменитий півзахисник продовжить виступи на професійному рівні у третьому за силою дивізіоні України.

Пуканич виступатиме у Другій лізі У минулому сезоні 38-річний футболіст виграв практично всі можливі індивідуальні нагороди у Другій лізі України у складі ФК Ужгород, однак певні розбіжності з керівництвом клубу не дали йому заявити про себе і в Першій лізі, де в п'яти матчах він забив один гол, який виявився єдиним, який приніс бодай якісь очки ужгородцям.

Без клубу Адріан пробув менше тижня - вже у понеділок він був заявлений за амбітний колектив Другої ліги України Епіцентр з Дунаївців, який минулого сезону вів активну боротьбу за підвищення у класі і завершив чемпіонат на четвертому місці. У цьому сезоні команда з Хмельниччини в шести матчах здобула три перемоги (останню над Мункачем 3:1) при трьох поразках і йде у верхній частині турнірної таблиці.

У вівторок, 31 серпня, відбулось дев’ять матчів третього попереднього етапу Vbet Кубку України, в одному з яких Епіцентр приймав вдома першолігову Ниву Тернопіль і мінімально переміг 1:0, завдяки голу бразильського нападника Барбоси на 29-ій хвилині матчу. Пуканич розпочав гру на лаві запасних, однак вийшов на поле вже на 40-ій хвилині матчу. 

На 57-ій хвилині матчу Адріан мав можливість відзначитись ударом з 20 метрів та воротар витягнув удар з-під поперечки. 

Доволі символічно, що на минулій стадії Кубку України саме Нива вибила ФК Ужгород і тепер Пуканич вже в складі Епіцентра вибиває тернопільську команду.

Цієї весни в Епіцентрі повинен був грати ще один закарпатець Олексій Шпак, однак через важку травму та тривалий період відновлення у цьому році він ще не виходив на поле.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1121 | Додав: lobda | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: