Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Путнок" виходить на старт
15:17
"Путнок" виходить на старт
Найбільш закарпатська команда угорської третьої ліги цими вихідними зіграє першу офіційну гру у цьому році.



Новачки клубу виноградівці Роман Петречко та Михайло Чутора, і мукачівець Віктор Різниченко поділились клубній прес-службі враженнями про адаптацію у новій команді і про підготовку до офіційних матчів.

«Адаптація пройшла добре, тут дружня молода команда, багато хлопців із Закарпаття, вони також багато допомагали, щоб було легше влитися у колектив. У нас підійшов до завершення інтенсивний тренувальний період, я думаю, що ми повністю готові до відновлення чемпіонату. Особисто я намагаюся викластися по максимуму, допомогти команді у весняній частині сезону, щоб разом ми були максимально успішними. Ми хочемо піднятися в таблиці, і я думаю, що це спрацює. Я дуже чекаю матчу в ці вихідні, і я впевнений, що ми отримаємо три очки. Протягом весни я постараюся розвиватися і добре зарекомендувати себе на полі» - розповів Роман Петречко.

CHUTORA
«Я думаю, що інтеграція пройшла добре, партнери допомогли мені відразу із всіма питаннями, які виникали. Підготовка до чемпіонату пройшла добре, ми провели багато матчів з хорошими суперниками, ми завжди намагалися отримати з цих матчів максимум, я відчуваю, що ми належним чином підготувалися до другої частини сезону. Я намагаюся бути корисним гравцем для команди, доводити це у матчах і на тренуваннях. Попереду нас чекає важкий весняний сезон, але ми зробимо все можливе, щоб піднятися в таблиці. Я дуже чекаю наступної гри, оскільки це буде мій перший сезон в Угорщині, і я хотів би на кожній зустрічі доводити, що я потрапив сюди не випадково. Я хочу грати у футбол на якомога вищому рівні, але зараз я зосереджуюсь лише на весняному сезоні, щоб допомогти нашій команді досягти наших цілей» - поділився Михайло Чутора.

RIZNICSENKÓ
«Я радий, що зміг приєднатися до команди, мені тут добре. Інтеграція пройшла добре, партнери в цьому дуже допомогли. Команда добре підготувалася, я відчуваю, що за цей період ми сильно розвивалися як фізично, так і психологічно. Перш за все, я хочу принести користь команді та допомогти нам піднятися на вершину таблиці до лідерів. Я дуже чекаю першого весняного матчу проти Фюзешдьярмата, хочу довести, що маю якомога більше ігрових можливостей і зроблю все для команди. Найголовніше завдання весни – разом йти до поставлених цілей» - зауважив Віктор Різниченко, який ще місяць тому забивав за Страбичево у Зимовій першості Мукачівщини.

У неділю, 13 лютого, Путнок (14 місце) зіграє із Фюзешдьярмат, який йде на 9 місці і має на два очки більше. За Путнок тепер виступатиме цілий десант закарпатців - Андрій Черепко, Олексій Січ, Пийтер Буда, Євген Добровольський, Норберт Надімов, Роман Петречко, Михайло Чутора та Віктор Різниченко. На початку року команду покинув Артур Вайда, який перебрався у австрійський чемпіонат в СК Оберпуллендорф.
 
Прес-служба ФК "Путнок"
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 809 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: