Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Радченко: "Буду працювати, щоб заслужити місце в складі"
11:08
Радченко: "Буду працювати, щоб заслужити місце в складі"
Футболіст Говерли Артем Радченко розповів про адаптацію в Ужгороді та майбутньому перехід в турецький гранд.

Футболіст Говерли Артем Радченко розповів про адаптацію в Ужгороді та майбутньому перехід в турецький гранд.

- Артем, ви вже більше трьох тижнів в Ужгороді, але тільки днями дебютували, та й то - в команді U-21 (до речі, Говерла обіграла Чорноморець з рахунком 2:1, а Артем забив один з м'ячів). Чому не потрапляєте навіть у заявку на матчі першої команди?

- Ну, напевно, тренер поки не бачить мене гравцем стартового складу. Я над цим працюю і постараюся якомога швидше заробити його довіру, щоб він ставив мене до складу першої команди.

- Можливо, тренерський штаб незадоволений вашою фізичною формою? З цим є якісь проблеми?

- На даний момент вже немає ніяких проблем. Але коли я тільки приїхав в Ужгород, звичайно, не був в потрібних кондиціях. Зараз фізично я у повному порядку, а в іншому - на що звертає увагу тренерський штаб в першу чергу, вирішуючи, чи готовий футболіст грати за першу команду - я не знаю. Але, думаю, справа не у фізичній формі.

- Говерла взимку пройшла три етапи зборів. На тлі нинішніх партнерів по команді, будучи на перегляді в Хайдуку і Фенербахче, як складалася ваша зимова підготовка?

- Все зимові збори я пройшов з Металістом, але після того, як покинув клуб, підготовка була дещо рваною - один період часу я провів в Хайдуку, ще один - у Туреччині. Були ще паузи.

- На початку місяця Шаблій так пояснив ваш прихід в Говерлу до кінця чемпіонату і майбутнє в Туреччині: "Що стосується Фенербахче, то турецький клуб готовий оформити угоду з Радченко, і він буде виступати в турецькому чемпіонаті з майбутнього літа". Ключові тут слова "клуб готовий оформити", але ще не оформлений?

- Контракт ще дійсно не підписаний. Він готовий, повністю складений, але на ньому просто немає підпису. Справа в тому, що в Туреччині не можна заявляти вільних агентів в будь-який момент, подібно Україні. Там дозволено це робити тільки в період відкритого трансферного вікна. Тому домовленість поки що усна.

- Для попадання на чемпіона світу вам напевно необхідна практика саме на рівні Прем'єр-ліги. Чи була якась усна домовленість з В'ячеславом Грозним про те, що він буде довіряти вам більше, ніж виходить на даний момент?

- По-перше, не зовсім погоджуся з вами, тому що в збірній є хлопці, які викликаються зі своїх дублів. Головне - бути в хорошій формі і тонусі. А що стосується домовленості, то немає - її не було. Я просто буду працювати, щоб заслужити місце в складі, от і все.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 736 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: