Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Радченко до кінця сезону в Говерлі
22:53
Радченко до кінця сезону в Говерлі
Вихованець харківського Металіста Артем Радченко цей сезон дограє в Ужгороді.

Вихованець харківського Металіста Артем Радченко цей сезон дограє в Ужгороді.

"Радченко підписав контракт з турецьким Фенербахче, - заявив в інтерв'ю телеканалу Футбол 1 наставник Говерли В'ячеслав Грозний. - Враховуючи те, що він планує виступати за збірну України у фінальній частині чемпіонату світу, він хоче мати ігрову практику в команді Прем'єр-ліги. У команді, де є багато молодих гравців і де є реальний шанс поборотися за місце в стартовому складі".

"Він і його агенти вирішили піти саме цим шляхом. Вони звернулися в наш клуб, і ми дали згоду, щоб він прийшов до нас до кінця чемпіонату. Хоча ми і знаємо, що він вже оформив свої відносини з Фенербахче".

Нагадаємо, що Радченко пробув на перегляді в турецькому гранді два тижні, і, мабуть, зумів переконати тренерський штаб Жовтих Канарок у своїй профпридатності.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 635 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Вова  
0
клоунада шуфрича...завтра чекаємо нових фантастичних  заробітчан. Вася но як тобі таке?? цирк продовжається smile чекаємо на Ярмоленка

2 Artur84  
0
Тупо прийшов потренуватися перед літом, а потім кудась в Фенербахче чи ще кудась..... Задолбали ці варяги..... Цікаво ще много там безкомандних, а то таке враження, що всіх приймаємо.....

1 Вова  
0
:)))

الاسم *:
Email *:
كود *: