Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Радванка» за мізер відвантажила «Вопаку» 5 голів (ФОТО)
20:59
«Радванка» за мізер відвантажила «Вопаку» 5 голів (ФОТО)
Ще й місцевий пес на здачу вкусив футболіста опонентів…

Ще й місцевий пес на здачу вкусив футболіста опонентів…

На жаль, окрім першого матчу 5-го туру Чемпіонату Ужгорода «ЕКО» - «Автомобіліст», інші поєдинки особливої інтриги не викликали майже ні в кого. Єдине протистояння – «Славіст» - «Трансвуд», що вартувало звання одного з центральних взагалі не відбулось. Студенти не зібрались. Тож вирішив навідати старожила – володаря цьогорічного кубка ФК «Радванка», який сьогодні зустрічався ще з одною древньою командою «Вопаком».

«Радванка» показала хто справжній, а не номінальний господар, уже на першій хвилині. Тому з етичних міркувань газдами називатиму саме підопічних Юрія Бучка. Віктор Жоффчак отримав пас на підступах до штрафної суперника, прокинув собі й пробив. Трохи вище. Контраргумент у відповідь – атака жовтих. Хороша передача зліва уздовж карного майданчика на Рущака. Відверто, на табло паритет повинен був відновитись. Та м’яч зрізався з ноги Василя.

Господарі зрозуміли, хоч у суперника індивідуальні якості гравців трохи гірші, ніж власні, жарти сьогодні можуть не зовсім слугувати за призначенням. Тож 1:0 уже на 5-ій хвилині. Жоффчак пробив з розвороту перед лінією штрафного, голкіпер парирує. На добиванні перший Грицкевич. Олександр був точним. Уже на 13-ій «Вопак» від вірного голу рятує захисник Юрій Коштура. Останній вибив м’яч з лінії воріт після удару Олександра Зубанича. Інтрига поки залишається, хоч невелика і, певно, не на довго. Через дві хвилини атакуючий дует: Жоффчак – Грицкевич марнують гольовий епізод. Віктор подає зліва на 11-метрову позначку, Олександр б’є по центру. Біда бо там чатував голкіпер гостей.

На 25-ій хвилині дивом не забиває Жоффчак. Віктор отримав пас із глибини поля, оббіг останнього захисника і чи то пробив, чи то віддавав на вільного Гаврилешка, але м’яч пройшов повз ліву від голкіпера стійку. А вони, до слова, були двоє навпроти одного кіпера. «Радванка» розслабилась і могла за це поплатитись. Ні, усе ж Грицкевич оформлює дубль через дві хвилини. Знову вихід два в один. Та цього разу Зубанич віддав точний пас на межі офсайду Олександру. Нападник з метра розстрілює бідолаху-воротаря. 2:0.

Бідолахою доречніше назвати Стефана Федака, якого на 35 хвилині…вкусив місцевий радванський пес. Футболіст «Вопака» наздоганяв м’яч поруч з бровкою. Це благородній тварині не зовсім сподобалось. Вона ж бо у футболі не розбирається і не знає, що господарі виграють.

На 44-ій хвилині пошкодував «Вопак» Гаврилешко. Оександр Грицкевич накрутив двох захисників у штрафному і віддав під удар Анатолію. Той не вцілив у порожні ворота з трьох метрів. Грицкевич зрозумів, що сьогодні його день і вже за хвилину вирішив оформити хет-трик. Олександр на очну ставку запросив воротаря і холоднокровно пробив. 3:0. Перший тайм позаду. Страшно навіть уявити – що ж буде попереду…

На 52-ій хвилині Грицкевич знову знущається над захистом «Вопака», віддає назад Келеманику і Євген, наче за підручником, з 20-ти метрів влучає у дальню дев’ять. 4:0. Через 10 хвилин підопічні Валерія Вудмаски один гол відквитали. З-за меж штрафного прицільно пробив Віталій Пребуш. 1:4. Тішились жовті лишень хвилину. Далі Грицкевич оформив покер. Дальня передача на забутого Олександра, який другим дотиком відправляє м’яч за комір стражу воріт. 5:1. Ініціатива до кінця матчу переходить до «Вопака», та воля на це була, як не прикро визнавати, скоріше у «Радванки». Господарі ще двічі виходили віч-на-віч з воротарем, один раз били в стійку. Та я не про це.

Я б хотів відзначити того ж Стефана Федака. Ні, вдруге, на щастя, пес його не кусав. Він – кращий у складі «Вопака». Молодий футболіст відпрацював на 200% упродовж усього матчу. Ще й гол на 88 хвилині забив. Обіграв захисника і пробив у дальній кут. М’яч витончено від стійки покотився у ворота. 5:2.


Стадіон – «ЗОШ №7»
400 глядачів

Арбітр – Валерій Шкура
1-ий асистент – Ілля Вовчанський
2-ий Володимир Цап
Делегат матчу – Ярослав Маєревич

«Радванка» - «Вопак» 5:2

Голи: Олександр Грицкевич (5, 27, 45, 63), Євген Келеманик (52) – Віталій Пребуш (61), Степан Федик (88)

ФК «Вопак»: Анатолій Лагоцький, Іван Жентичко, Юрій Коштура, Стефан Федак, Сергій Машталір, Юрій Федьо, Михайло Фаркаш, Віталій Пребуш, Василь Рущак, Євген Обдирко.
Запасні: Олег Дудись, Михайло Лесович, Юрій Левкулич, Анатолій Сегедій.

ФК «Радванка»: Ігор Солодовник, Володимир Товт, Олександр Зубанич, Анатолій Гаврилешко, Едуард Негреш, Ігор Вагін, Степан Буксар, Олександр Грицкевич, Мирослав Баб’як, Віктор Жоффчак, Євген Ладомиряк.
Запасні: Юрій Мандич, Олександр Яхимець, Йосип Бесага, Євген Келеманик, Віталій Лучин, Юрій Славік, Володимир Кардач,Михайло Крьока.

Віталій БІРОВЧАК

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 847 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: