Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Рахівські юнаки переграють середнянців (ФОТО)
23:14
Рахівські юнаки переграють середнянців (ФОТО)
Гравці Карпат довели свою перевагу лише у другому таймі.

Рахівські юнаки переграють середнянців (ФОТО)
Не дивлячись на досить спекотну погоду гра проходила на штучному полі. Обидві команди показували не надто видовищну гру, більше того, атак із завершальним ударом було дуже мало. При рівній грі господарі у першому таймі були трохи ближчими до забитого голу. З середньої дистанції пристрілювались Басараб, Бордаш та Сембер. Найгостріший момент виник за хвилину до перерви, після подачі з кутового Басараб пробив з розвороту з 10 метрів під перекладину, воротар зумів відбити складний удар.
 
У другому таймі середнянці діяли менш гостро. Проте моменти почали з’являтися у рахівчан. Попадич пробивав зі штрафного з 22 метрів та воротар грає надійно. Після корнера Бордаш у своїй карній зоні скинув головою супернику та Ластовичак пробив повз ворота.
 
Боднарюк подав з правого флангу, Пташник переправляв у ворота та Цубина забирає. На 56-й хвилині Боднарюк увійшов у штрафну з лівого краю, і віддав на Пташника, який з декількох метрів забив перший гол у грі – 0:1.
 
Пташник пробивав зі штрафного з 23 метрів та воротар впіймав. Чи не єдина акцентована атака господарів закінчилась ударом Басараба з правого краю метрів з семи та Йосип влучив у сітку із зовнішньої сторони воріт.
Під завершення гри карпатівці збільшили рахунок у матчі. Бойчук вдало виконав стандарт, пробивши з 23 метрів точно під перекладину – 0:2.
 
Підопічні Микуличиниського здобувають третю перемогу у чемпіонаті і продовжують йти біля лідерів.
 
 
Арбітр – Мирослав Горгош
Асистенти – Річард Готра, Юрій Бобаль
Делегат матчу – Віктор Шварц
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 50
 
ФК «Середнє» - ФК «Карпати» Рахів 0:2
 
Голи: Пташник, 56, Бойчук. 68.
 
Середнє: Сергій Цубина, Михайло Каршляк, Олександр Бордаш, Маріан Сембер, Анатолій Бордаш, Йосип Басараб, Артур Лешко, Іван Зозуляк, Ростіслав Фрінцко, Василь Попович, Микола Янцо.
Запасні: Мирослав Повхан, Михайло Кічковський, Микола Бабяк, Євген Озимок, Юрій Свида.
Тренер – Іван Лях, Михайло Костюк.
 
Карпати: Михайло Якоміщак, Петро Бойчук, Іван Зварич, Василь Сас, Олександр Маркульчак, Іван Попадич, Михайло Штефура, Павло Боднарюк, Олександр Ластовичак, Юрій Пташник, Віктор Брандіс.
Запасні: Петро Савляк.
Тренер – Юрій Микуличинський.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1039 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: