Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Рахівські "Карпати" переграли "Вишково"
11:05
Рахівські "Карпати" переграли "Вишково"
У поєдинку 15 туру першості області ФК «Вишково» поступився ФК «Карпати» з рахунком 0:2.

Рахівські Боротьба за призові місця у Східній зоні Першості області є доволі напруженою. На перші три сходинки у турнірній таблиці претендують аж 5 команд. Серед них – рахівські «Карпати». У 15-ому турі суперником команди стала команда, котра зараз перебуває на останній сходинці чемпіонату, «Вишково». Враховуючи турнірні завдання команд, прогнози щодо цього протистояння були очевидними, та аж ніяк не на користь господарів матчу.

Сама гра показала, що очікування не були хибними. Господарі з перших хвилин впевнено володіли м'ячем та гостро атакували. Перша небезпечна атака у виконанні «Карпат» сталася на 6-ій хвилині. Після точного пасу на хід від партнера по команді, Рошко щосили пробив по воротах в дотик. Але кіпер удар парирував.

Вже 6 хвилин потому глядачі побачили і перше взяття воріт у матчі. Микуличинський виконуючи кутовий удар, підкрутив м'яч у карну площу господарів. Там до круглого головою дотягнувся найвищий гравець у штрафній, Верко. Він і переправив м'яч у сітку воріт. 0:1.

Хвилину потому, господарі примудрилися ще й привезти пенальті у власні ворота. Але на щастя для Вишкова, кіпер пенальті зумів потягнути, зреагувавши по удару Вішована у лівий кут.

13 хвилин потому пенальті у свої ворота «заробили» вже гості. Один із захисників руками обхопив нападника Вишкова. Та зрівняти рахунок завдяки 11-метровому удару господарі теж не спромоглися. Удар Говдоша у лівий кут воріт кіпер зумів зафіксувати намертво.

Слизький рахунок на табло протримався таким до кінця першого тайму. Попри постійні атаки «Карпат», господарі вміло відбивалися, організовуючи інколи і власні. Але закінчувалися такі маневри неточними дальніми ударами.

У другому таймі господарі відчутно підсіли. Центр поля їм перетинати майже не виходило. А з 63-ої хвилини «Вишково» щей  залишилося в меншості. Після фолу в центрі поля з боку гостей, Мущинка вирішив власноруч покарати винуватця епізоду, штовхнувши футболіста, за що і отримав червону картку.

Та попри те, що на полі у господарів було всього 10 футболістів, вилучення ніби допомогло зібратися господарям. Наступні 10 хвилин «Вишково» провело у суцільних атаках, які закінчувалися неточними ударами по воротах. Певно так захопилися атакуючи, що пропустили контратаку у власні ворота. На 75-ій хвилині Лазарчук майже з лінії штрафної зумів щосили пробити точно у лівий кут воріт господарів. 0:2. «Карпати» змогли реалізувати мало не єдину створену у другому таймі нагоду.

Наприкінці господарі змогли організувати ще кілька атак. Але ближчими до наступного голу були знову гості. Але удар одного з гравців рахівчан, на останній хвилині гри, пройшовся у стійку.

У підсумку 0:2. Вишково залишається на останній сходинці турнірки. У свою чергу рахівські «Карпати» поки вриваються у трійку призерів чемпіонату.


Арбітр – Василь Качур
Асистенти арбітра – Річард Готра, Роман Хархаліс
Делегат – Іван Головко

ФК «Вишково» - ФК «Карпати» (Рахів) 0:2

Голи: Верко, 17’, Лазарчук, 75’

ФК «Вишково»: Русин, Мацола, Мущинка, Турдий, Говдош (Борберь, 54’), Бонгар, Кузьма, Лінгвой, Антал, Калинич (Довжанин, 72’), Цокан;
Запасні: Феделеш, Піпа, Попович;

ФК «Карпати»: Савляк, Брана (Кокіш, 46’), Лазарчук, Микуличинський, Семенюк, Рошко, Боднар, Козурак (Рошташ, 83’), Романюк, Верко, Вішован;
Попередження: Лінгвей, Бонгар – Лазарчук, Вішован;

Вилучення: Мущинка, 63.

18 хв. - Вішован (Карпати) не реалізував пенальті (воротар)
31 хв - Говдош (Вишково) не реалізував пенльті (воротар)
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 889 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: