Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Рахівські "Карпати" здобувають перемогу над "Копанею" (ФОТО)
17:29
Рахівські "Карпати" здобувають перемогу над "Копанею" (ФОТО)
У грі шостого туру першості Закарпаття з футболу рахівські «Карпати» на власному стадіоні приймали гостей із Великої Копані.

Рахівські Зустрічі між цими командами завжди носять інтригу й напругу. Ця гра не була винятком. Великокопанці вийшли на поле без ряду провідних гравців. Так як юнаки копанців на гру не з’явилися, в основному складі на поле вийшло відразу четверо юних футболістів, які, забігаючи наперед, доволі непогано вписалися в гру дорослої команди.

Гра розпочалася з швидких атак футболістів «Карпат», і вже на 2 хвилині грі за розмови з арбітром капітан Великої Копані Іван Фурик-старший отримав жовту картку. Цим арбітр матчу Валерій Шкура дав зрозуміти гравцям, що під час гри триматиме дисципліну.

Усі атаки рахівчан розпочиналися з центру поля Іваном Микульчинським, який довгими пасами по флангах намагався виводити партнерів на ударні позиції. На 6 хвилині саме Іван розпочав атаку, віддавши точний пас на правий фланг Михайлу Грегорчаку, який із гострого кута пробив у дальній від воротаря кут, і рахівчани повели в рахунку 1:0.

Уже за дві хвилини Микульчинський сильно пробив зі штрафного, м’яч із верхнього кута воріт в карколомному стрибку Михайло Пилип перевів на кутовий. На 10 хвилині Роман Лазарчук із правого флангу пробив уздовж воріт, але нападник рахівчан із вигідної позиції не влучив у ворота.

Поступово гра перейшла в центр поля, де з перемінним успіхом м’ячем володіли то великокопанці, то рахівчани. Будь-які намагання створити атаку завершувались на підступах до штрафного майданчика, де надійно діяв захист обох команд. На 17 хвилині футболісти з Великої Копані отримали право на штрафний удар із правого флангу. Сильний удар по воротах – і кіпер «Карпат» не втримав м’яча, відбивши перед собою, чим скористався Віктор Бігун і переправив круглого в ворота. Нічия – 1:1.

Гра знову перейшла в центр поля. Більше атак створювали футболісти Рахова, але удари по воротах були далеко не точні. Поступово футболісти з Копані активізувалися: в центрі поля особливо активними були Михайло Свищо та Ігор Агапітов, зусиллями яких розпочиналися атаки гостей флангами, але надійна і впевнена гра захисників «Карпат» Юрія Микульчинського та Миколи Вішована зводила на нуль старання гостей. На 38 хвилині прострільну передачу з правого флангу замикає ніким не прикритий Іван Фурик-молодший, пробивши повз кіпера господарів Юрія Ковача. Але асистент арбітра Крістіна Шитев чітко фіксує «положення поза грою» у Фурика. Рахівчани знову перехоплюють ініціативу і проводять атаки флангами, які доволі легко ліквідовує захист гостей на чолі з Іваном Фуриком-старшим. На перерву команди пішли за цілком закономірного нічийного результату 1:1.

Із початком другої половини гри господарі заволоділи територіальною та ігровою ініціативою й відразу мали нагоду вийти вперед, але тільки впевнена і надійна гра Михайла Пилипа врятувала ворота від голу. Господарі продовжували атакувати, але втратили ряд нагод для взяття воріт. Гості грають біля власних воріт, намагаючись організувати контрвипади – безрезультатно. Тільки відмінна гра воротаря рятує їх від голу.

Чудову нагоду втратив Юрій Яремчук, який вийшов на заміну та отримав пас із глибини від найактивнішого Івана Микульчинського. Вихід один в один із воротарем, але Пилип у черговий раз виходить переможцем. До 72 хвилини чудові нагоди для взяття воріт втрачають Юрій Верко, Іван Микульчинський та Юрій Яремчук.

А на 73 хвилині відбулася розв’язка гри. Роман Лазарчук довгим пасом виводить на лівий фланг атаки Івана Микульчинського, Іван, опрацювавши м’яч, подає на ударну позицію Юрію Яремчуку, той пробиває – 2:1. А на 83 хвилині після серії ударів по воротах впритул на добиванні влучнішим виявився той же Яремчук, який поставив останню крапку в грі.


Арбітри: Шкура В., Шитєв К., Зан Є.
Делегат – Чегіль О.

м. Рахів, стадіон «Карпати», 300 глядачів

ФК «Карпати» (Рахів) – ФК «Копаня» (В. Копаня) – 3:1

Голи: Грегорчак, 6, Яремчук, 74, 84, – Бігун, 17.

ФК «Карпати» (Рахів): Романюк М., Ковач Ю., Лазарчук Р., Брана П., Рошко Р., Грегорчак М. (Яремчук Ю. 46), Микуличинський Ю., Боднар К., Дем’ян І., Верко Ю., Микуличинський І., Вішован М., Боднар П.
Заміна: Савчук Ю., Кокіш І., Семенюк О., Вурста А.

ФК «Копаня» (В. Копаня): Пилип М., Гонда М., Фурик І.-ст., Свищо М., Агапітов І., Фозекош В., Барник М., Івашко Е., Кікало В., Фурик І.-мл., Бігун В.
Запасні: Роман М., Дубровка І.

Попередження: Фурик І.-ст. 2, Пилип М. 62, Івашко Е. 68, Фурик І.-мл. 54. ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 901 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: