Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ракошино" потішило вболівальників розгромною перемогою
08:34
"Ракошино" потішило вболівальників розгромною перемогою
У дев'ятому турі Західної зони у Ракошині господарі поля відвантажили супернику 4 сухі м’ячі.

З центра першими розпочинали гравці «Ракошино». Команди відразу ж почали грати без розвідки. Як одна, так й інша – команди просто «виносили» м’яч вперед, де за нього мали боротись нападники.
 
Після перших 10-ти хвилин такої гри м’яч під свій контроль взяли господарі поля. До того ж, вони не просто володіли ним, але й почали створювати моменти, які могли завершуватись результативно. Однак, їхні постріли або були повз ворота, або голкіпер гостей був на висоті.
 
Невиччани відповіли небезпечним пострілом з дальньої дистанції. На 20-й хвилині Ільків пробив потужно з 30 метрів, після скидки від Бадюла, однак голкіпер господарів теж не спав. Уже на 35-й хвилині у складі гостей відбулись зміни. Замість Климпуша на полі з’явився Диковець. До закінчення тайму ракошинці продовжували «окупацію» воріт Жученка, але забити так і не вдалося.
 
Другий тайм продовжувався за сценарієм першого. Уже на 49-й хвилині господарі зуміли відкрити рахунок в матчі. Вацьо відгукнувся на флангову передачу, і зігравши на випередження легко переправив м’яч у сітку воріт – 1:0.
Після пропущеного голу гравці із Невицького заграли більш агресивніше, що пішло на руку ракошинцям, які почали все більше прориватись до чужих воріт.
 
Майже увесь другий тайм трималась інтрига, аж поки господарі не забили вдруге. Голом відзначився Курта, сильно пробивши з 8 метрів по воротах. Ще через три хвилини Вадим відзначився вдруге, реалізувавши вихід віч-на-віч із Жученком.
 
А на першій доданій хвилині, господарі забили вчетверте. Відзначився Андрій Ваш, який змінив за декілька хвилин до цього автора дубля.
 
Перед фінальним свистком Невицьке могло забити гол престижу, але удар головою Антала прийняла на себе поперечина.
 
Отож, Ракошино виходить переможцем у битві аутсайдерів.
 
 
ФК «Ракошино» – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – 4:0
 
Голи: Вацьо, 49, Курта, 83, 86, Ваш, 90.
 
Ракошино: Афанасьєв Андрій, Курта Вадим, Ремета Василь, Чорней Микола, Чайка Владислав, Богович Анатолій, Морщук Артур, Ільницький Мирослав, Амарошка Юрій, Вацьо Олександр, Кукрі Євген.
Запасні: Козел Віктор, Ваш Андрій, Гегедош Артур, Клочанко Сергій, Меденцій Андрій, Напуда Василь.
Граючий тренер: Меденцій Андрій
 
Невицький замок: Борис Жученко, Михайло Геці, Дмитро Костелей, Михайло Лаба, Констянтин Костик, Ігор Мегела, Максим Климпуш, Олександр Ганчак, Євген Савко, Руслан Ільків, Михайло Бадюл.
Запасні: Юрій Піясюк, Юлій Антал, Олександр Софілканич, Віталій Диковець.
Тренер: Іван Матьовка.
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1186 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: