Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ракошино" та "Сокіл" не виявили сильнішого (ФОТО)
19:36
"Ракошино" та "Сокіл" не виявили сильнішого (ФОТО)
Підопічні Олександра Когутича розпочинають сезон з домашньої нічиєї.

За традицією, перед стартом сезону відбулось офіційне відкриття футбольного сезону в селі Ракошино. Прозвучав гімн України, до гравців та вболівальників з вітальними словами звернулись депутат Верховної Ради першого скликання Дмитро Кельман та сільський голова і водночас президент ФК «Ракошино» Василь Кошутра.

В перші хвилини матчу краще виглядали гості, які заробили декілька стандартів, після одного з яких Глива пробивав з 18 метрів, але вище. Ще один момент для Кінчеша створив захисник господарів Ремета, який віддав назад воротарю, Степанов практично наздогнав м’яч та кіпер у підкаті вибив круглого, хоча і зробив це досить жорстко.

Ракошинці лише ближче до середини тайму почали турбувати воротаря «Сокола». Так прудкий Яцина прорвався по центру до воріт, на замасі пройшов захисника і пробив з 14 метрів. Віталій Фанта здійснив чудовий сейв і врятував ворота від вірного голу.

Підопічні Когутича рідко, але дуже гостро здійснювали рейди до чужих воріт. Курта з правого краю увійшов у штрафну і пробив з гострого кута, але влучив у ближню стійку.

За десять хвилин до завершення першого тайму спірний епізод стався на вході у штрафну, коли Степанова з м’ячем притримав Мотринець, Богдан активно вимагав пенальті, однак отримав лише попередження. Вже на останніх хвилинах знову захисники Ракошина віддали слабкий пас своєму воротарю, Степанов рвонув на перехоплення і зіткнувся з воротарем. Владислав Чайка не вдало приземлився на руку і отримав подвійний перелом кисті. Після хвилинної паузи арбітр дав свисток на перерву.

У другому таймі також було багато боротьби, гра проходила переважно в центральній зоні. В діях гравців було мало конструктиву, акцент робився на індивідуальну майстерність окремих футболістів.

Козарь намагався закинути за комірець воротарю та Фанта перевів шкіряного на кутовий з-під перекладини. Захисники господарів вкотре віддали пас своєму голкіперу і Жолт Батка ледь не обікрав Варахобу. На 69-ій хвилині гості також змушені були змінити кіпера через травму.

В завершальні хвилин помаранчево-чорні активніше йшли вперед і декілька разів провіряли на надійність Тренича. Та удари Кваковського та Курти з штрафного були легкою здобиччю для воротаря. Найкращу можливість для  голу втратив Яцина після виходу один в один, але він пробив повз ворота.

«Сокіл» у другому таймі був інертним попереду. В їх активі лише удар Степанова з 20 метрів біля стійки.

У минулому сезоні ці команди обмінялись домашніми перемогами 3:0 в Ракошині та 3:1 в Кінчеші (що цікаво, всі хто забивав в тих матчах (Артур Морщук, Михайло Морщук, Василь Петровці, Роберт Товт, Олександр Грицкевич) не грали сьогодні), тож ця нічия залишає паритет у їхньому протистоянні.    
 

Арбітр – Микола Маточка
Асистенти – Олександр Абель, Маряна Сухан
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
с. Ракошино, глядачів 400
 
ФК «Ракошино» - ФК «Сокіл» Кінчеш 0:0

Ракошино: Владислав Чайка (Ігор Варахоба, 46), Василь Ремета (Юрій Левкулич, 61), Сергій Рущак (Микола Чорней, 80), Сергій Клочанка (Андрій Меденцій, 71), Юрій Логойда, Євген Козарь (Євген Бізяєв, 55), Сергій Мотринець, Іван Сливка (Іштван Кваковський, 60), Андрій Доктор (Василь Напуда, 85), Вадим Курта, Дмитро Яцина.
Запасні: Дмитро Худинець, Віктор Козел.
Тренер – Олександр Когутич.

Сокіл: Віталій Фанта (Владислав Тренич, 69), Віктор Черевко, Андрій Лобанов, Олександр Глива (Ігор Кременчук, 66), Роман Демян, Дмитро Турега (Юрій Калинич, 64), Іван Корпош, Олександр Яхимець, Михайло Головчак (Жолт Батка, 43), Йосип Вароді (Олександр Гончаров, 69), Богдан Степанов.
Запасні: Владислав Демян.
Тренер – Іван Криса.

Попередження: Клочанка, 8 – Лобанов, 26, Степанов, 36, Яхимець, 39.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1221 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: