Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ракошино у більшості забиває вісім голів перечницям (ФОТО)
19:33
Ракошино у більшості забиває вісім голів перечницям (ФОТО)
У Ракошині відбулось справжнє футбольне дійство з 11 голами.

Ракошино у більшості забиває вісім голів перечницям (ФОТО) У цей святковий день на сільському стадіоні зібралось чимало вболівальників, які стали свідками справжньої гольової феєрії у центральному матчі Західної зони. Це можна було легко спрогнозувати, так як у минулому році команди обмінялись перемогам - у Перечині було 7:1, а в Ракошині 6:2.

У господарів воротарські рукавчики вже не вперше одягнув граючий тренер Олександр Когутич (у минулому сезоні він мав досвід гри у рамці у Кінчеші).

Перечинці підходили до матчу у статусі фаворита, маючи на старті дві перемоги. З початку матчу у них була незначна перевага у контролі м’яча, але не за створеними моментами. Саме господарі створили перше загострення біля воріт суперника. Після подачі справа Михайло Морщук пробив головою, але трохи не влучив у рамку.

Жовто-сині заробили небезпечний стандарт біля правої лінії штрафної. Утцюський цілив у ближній кут та Яцина заблокував удар. За мить ще один стандарт, вже з лівого краю, перечинці вирішили розіграти. Фрайтик викотив в район 18 метрів Пономаренку під удар, але в Олександра удар не вийшов і ракошинці розігнали швидку контратаку, Артур Морщук віддає на Логойду, якого за межами штрафної зносить кіпер гостей. Гала показує червону картку за фол останньої надії Синьовичу.

Вже за три хвилини Ракошино подає три поспіль кутові, після останнього Сливка з доволі гострого кута пробив по воротам, і шкіряний, за допомогою рикошету, проходить біля воротаря. 1:0.

Гра носила відкритий характер, гравці користувались наявністю вільних зон. Так Яцина пройшов по лівому флангу, віддав в центр штрафної і Козел забиває з десяти метрів. 2:0.

Черговий рейд прудкого Яцини вже правим флангом, знову простріл і Михайло Морщук на дальній стійці не влучає по воротам. У відповідь Фрайтик з штрафного з 28 метрів пробив на силу, Когутич забирає.

Швидкісний Яцина ще раз прорвався по правому краю і віддав в район одинадцяти метрів, Козел затягнув з ударом і захисник встиг повернутись і заблокувати його удар. Ще в одній з атак Козел пробив з 14 метрів, голкіпер зловив.

На 42-ій хвилині після пасу з глибини поля Утцюський вибігає на ворота. Когутич хотів вийти на перехват, однак зупинився на півдорозі бачачи, що не встигає. Нападник з правого краю легко поцілив у пусту рамку воріт. 2:1.

Та вже у наступній атаці господарі збільшують відрив. Яцина втік по правому краї від опонента і виконав простріл, Рогулич вибивав м’яч та влучив у Артура Морщука, від голови якого круглий закотився під стійку. 3:1.

У перерві між вболівальниками та лавою запасних гостей сталася невеличка штовханина.

На старті другої половини гри господарі продовжували користуватись грою у більшості. Ляховець віддав не точний пас на Фрайтика на своїй половині поля, Яцина перехопив і реалізував вихід один в один. 4:1.

Через дві хвилини Щербанич чудовою передачею виводить Утцюського на самотнього воротаря і Юрій оформлює дубль. 4:2.

Два хороші моменти не зміг втілити в гол Михайло Морщук: після пасу Курти удар з 13 метрів забрав воротар, і після кутового не влучив у пустий кут воріт. Карпати могли повернути інтригу в гру, коли Пономаренко вивів Утцюського на рандеву з кіпером та Когутич вийшов переможцем у цій дуелі.

І одразу ж господарі забили ще один гол. Після передач справа Яцина увійшов у штрафну, обійшов Бабича і переправив м’яч у сітку. 5:2.

Суперники продовжували радувати глядачів атакувальною грою. Курта подав з штрафного, Мотринець з шести метрів пробив головою над поперечною. Фрайтик вивів Щербанича на ворота та Когутич знову демонструє воротарські здібності і ловить удар Сергія.

На 66-ій хвилині Михайло Морщук діагоналлю знаходить Артура Морщука, який обіграв кіпера і забив шостий гол команди. 6:2.

Після подачі з кута поля Курта перший на підборі і стріляє з 18 метрів, однак влучає у сітку із зовнішньої сторони воріт. За десять хвилин до завершення гри Савко виводить Ляховця сам на сам, Когутич дотягнувся до м’яча однак відбив у ворота. 6:3.

На 86-ій хвилині Левкулич асистує Яцині і Дмитро робить хет-рик. 7:3.

Вже у додатковий час сам Левкулич вдало піймав м’яч на ногу і з 20 метрів поцілив точно під стійку. 8:3.

Перечинці цілком могли розраховувати на очки, однак вилучення зламало їм гру. Ракошино після двоматчевого гольового мовчання значно покращили свою статистику.
 
      
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Василь Балог, Василь Готько
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
с. Ракошино, стадіон «Колос», глядачів 350
 
ФК «Ракошино» - ФК «Карпати» Перечин 8:3

Голи: Сливка, 26, Козел, 31, Морщук, 43, 66, Яцина, 48, 61, 86, Левкулич, 90+2 – Утцюський, 42, 49, Ляховець, 80.

Ракошино: Олександр Когутич, Сергій Рущак, Сергій Клочанка, Сергій Мотринець, Юрій Логойда, Михайло Морщук, Артур Морщук, Андрій Доктор, Іван Сливка, Віктор Козел, Дмитро Яцина.
На заміну виходили: Андрій Меденцій, Євген Козарь, Дмитро Худинець, Юрій Левкулич, Микола Чорний, Вадим Курта.
Запасні: Артур Гегедош.
Тренер – Олександр Когутич.

Карпати: Василь Синьович, Сергій Місяйло (Еллі Кайда, 23), Ігор Мегела, Юрій Рогулич, Олександр Пономаренко, Василь Бабич, Іван Шип, Сергій Щербанич, Максим Фрайтик, Юрій Утцюський, Євген Савко.
На заміну виходили: Іван Кость, Олег Ляховець, Генадій Зінченко.

Тренер – Валерій Кузнецов.
Вилучення: Синьович, 22.
 
 
ФК «Ракошино» U18 - ФК «Карпати» U18 Перечин 0:2

Голи: Іванчо, 43, Кучерявий, 67.

Ракошино: Артур Гегедош, Василь Деркач, Андрій Ваш, Ілля Ремета, Іван Лендєл, Василь Машіка, Вадим Пеца, Владислав Андрейко, Назарій Макусій, Василь Ковбин, Богдан Савчинець.
Запасні: Станіслав Уста, Олександр Лазар, Василь Лендєл, Віталій Гарта.
Тренер – Артур Морщук.

Карпати: Еллі Канда, Віталій Микита, Ярослав Король, Михайло Мешко, Богдан Макар, Ростислав Жолтанич, Станіслав Зизич, Євген Корпанець, Віталій Лешанич, Михайло Попович, Микола Іванчо.
Запасні: Віталій Кучерявий, Артур Аміт, Олександр Ковцун, Володимир Ковальчук, Юрій Лабяк, Олександр Риган.
Тренер – Валерій Кузекцов.

Попередження: Попович, 50.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1758 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: