Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ракошино" вдома б'є "Вітязь" (ФОТО)
23:05
"Ракошино" вдома б'є "Вітязь" (ФОТО)
Підопічні Пінковського не змогли пробити захист ракошинської команди.

Тренери обох команд колись разом виступали за ОСК «Закарпаття», а зараз їх очікувало чергове протистояння в першості області. У минулому турі ні один з лідерів не зміг здобути три очка, та в цьому турі також відбулись доволі неочікувані результати, що говорить про досить рівну Західну першість. У першому колі вітязці впевнено перемогли Ракошино 5:0.  

Розпочалась гра за невеликої переваги гостей, які намагались розігрувати швидкі комбінації. Перша небезпека прийшла з лівого флангу, звідки Кормош пробивав з штрафного, закрутивши у ближній кут, воротар відбив. Господарі атакували не так часто, як суперник, та в одній з контратак вони вибігали три в три, але Курта засильно віддав останній пас на вихід на ворота.

Матч був наповнений боротьби, на кожному клаптику поля. Очевидно, що господарі за установкою тренера грали від оборони, тому в атаку йшло не більше 2-3 чоловік, через що вони швидко захлинались.

Хорошу нагоду забити мав Коваль, який бив зі штрафного по центру з 18 метрів, перший удар прийняла стінка, а другий пролетів над перекладиною. Ще гострішим виявився прохід ракошинця Курти, який обійшовши Ревту, прострілив на Морщука, який з семи метрів пробив вище воріт.

До однієї з атак гостей підключився лівий захисник Пребуш, який виконав подачу у штрафну, де на дальній стійці Готра пробив головою, а потім добивав ногою, але мимо. На 32-ій хвилині ракошинці заробили стандарт в центрі поля, послідувала передача у штрафну, де Чорней сходу невідпорно пробив з 12 метрів – 1:0.

Концгазовці трохи активізувались і занесли в свій актив декілька ударів. Кривка бив з 18 метрів, Гудивок відбив. Готра з трохи дальшої відстані, кіпер забирає. Вже ближче до перерви Горняк віддав на Варваринця, який увійшов у карну зону з правого краю і пробив у дальній кут. За Ракошино зіграла стійка, а на добиванні Кривка у боротьбі із захисником не зміг проштовхнути м’яч у ворота.

Друга половина гри була менш насиченою гострими моментами. Вячеслав Пінковський міняв місцями атакуючих гравців, але толку від цього не було. Високий брак на чужій половині поля значно зменшував їхні шанси відігратись.

Двічі потурбував Гудивка Горняк ударами із-за меж штрафної, але голкіпер був на висоті. Лише в одному моменті воротар Ракошина не впевнено зіграв на виході і Пребуш бив головою по воротам, але захисник виніс з лінії.
 Впродовж всієї гри захист господарів діяв грамотно і дисципліновано. Молоді гравці Вітязя виявились безсилими проти такої тактики суперника.

В кінці гості виконали декілька стандартів, але безрезультатно. Ракошино здобуває вже п’яту перемогу підряд і піднімається на п’яту сходинку, відстаючи від лідера, якого перемогло сьогодні, на чотири пункти. За словами гравців Концгазо їх спіткала суцільна серія невдач.
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти Василь Федак, В'ячеслав Бородайчук
Делегат матчу – Федір Варга
 
с. Ракошино, стадіон «Колос», глядачів 250
 
ФК «Ракошино» - ФК «Вітязь» Концгазо 1:0

Голи: Чорней, 32.

Ракошино: Василь Гудивок, Андрій Меденцій, Сергій Клочанка, Юрій Логойда, Василь Напуда, Юрій Сінкін, Артур Морщук (Юрій Яцина, 74), Микола Чорней (Михайло Морщук, 81), Юрій Левкулич, Владислав Андрейко (Андрій Рошко, 69), Вадим Курта.
Запасні: Віктор Козел, Василь Ремета, Сергій Рущак.
Тренер – Олександра Когутич.

Вітязь: Андрій Ваш, Віталій Рогач, Вадим Селещук,  Олександр Ревта, Віталій Пребуш, Василь Кормош, Василь Коваль, Андріан Горянк (Василь Фекете, 69), Едуард Готра (Микола Федак, 74), Павло Кривка (Віталій Лучин, 76), Іван Варваринець.
Запасні: Олександр Костик, Іван Зизич.
Тренер – В'ячеслав Пінковський.
 
Попередження: Логойда, 14, Курта, 54, Андрейко, 74 – Фекете, 83, Коваль, 88.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1180 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: