Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ракошино зберігає стовідсотковий показник
22:32
Ракошино зберігає стовідсотковий показник
У неділю, 31 травня, у західній зоні першої ліги Закарпаття з футболу, зустрілися команди «Вітязь» і «Ракошино».

У неділю, 31 травня, у західній зоні першої ліги Закарпаття з футболу, зустрілися команди «Вітязь» і «Ракошино».

З перших хвилин гравці «Вітязя» на правах господарів взяли ініціативу до своїх ніг, і помчалися вперед. Підопічні Пінковського могли повести в рахунку уже на 8 хв., але забракло влучності. На 11 хв. Диковець завдавав удару з вбивчої позиції, але кіпер «Ракошина» з цим ударом впорався. Не було часу у гостей аби перевести подих, як за кілька секунд Горняк вийшов один на один з воротарем, і знову фортуна була на боці підопічних Когутича. Господарі темп не збавляли і небезпечних моментів біля воріт гостей ставало дедалі більше. Дальні постріли, простріли брав на себе воротар, а інколи у ствір воріт господарі не влучали. На 23 хв. «Ракошино» відповіло дальнім ударом, але Ваш з цим ударом впорався.

В середині першого тайму гра вирівнялася, і гострих моментів значно поменшало. У заключній десятихвилинці «Вітязь» подав чотири кутові поспіль, коли футболісти зрозуміли, що стандарти не виходять, Диковець пробив здалеку, але воротаря переграти не вдалося. Попри невелику перевагу господарів перший тайм закінчився нульовою нічиєю.

По перерві Пінковський зробив подвійну заміну, перевагу по грі потрібно було втілювати у забитий м’яч. Через дві хвилини після початку другого тайму футболісти «Вітязя» пробивали по володінням суперника, удар на себе прийняла перекладина. На добиванні першим був Диковець і знову повз. За таке марнотратство моментів господарі поплатилися пропущеним м’ячем. Після одного з ударів Ваш не зміг зафіксувати м’яч, і на добиванні першим був Ласло, Мілан цим «подарунком» скористався і забив, 0:1. За кілька хвилин активний Диковець вийшов на оперативний простір, але справа до удару не дійшла.

Ніяк команди не могли знайти ключі до воріт суперників, аж ось на 73 хв. арбітр вказав на одинадцятиметровий у ворота ракошинців. До м’яча підійшов Скрип і пробив точнісінько у кут воріт, 1:1.

Не довго раділи господарі. На 75 хв. Чорней розстріляв ворота «Вітязя» і знову вивів свою команду вперед. Після пропущеного голу господарі почали грати жвавіше, і ударів по воротах суперника ставало більше.

Дальні удари Качура та Каганця гостей не засмутили. На останніх хвилинах сольний прохід Микитишина міг закінчитися взяттям воріт, але Андрій пробив повз. Додані хвилини проходили у напруженій боротьбі, але ракошинці все ж-таки вистояли, і зберегли переможний результат. На останніх секундах гості могли відзначитися втретє, але Ваш після удару Логойди врятував «Вітязь».

З рахунком 2:1 «Ракошино» перемогло «Вітязь» і набрало 12 очок з 12 можливих. «Вітязь» ж після 5-ти ігор в своєму активі має тільки одну перемогу.


ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Ракошино» Ракошино 1:2

Голи: Скрип 73 (пен.) – Ласло 49, Чорней 75.

Арбітри: Грубінка І., Гога О., Зайтлер Л.
Делегат матчу – Митровський М.І.

Попереджені: Бонтей, Попович, Скрип, Микитишин – Чорней, Ремета, Петровці.

Вилучення не було.

«Вітязь»: Ваш, Микитишин, Русин, Скрип, Бонтей, Фекете, Рогач, Гартман, Попович, Диковець, Горняк.
Запасні: Цвєтков, Сіка, Каганець, Качур, Зизич, Мишанич, Головко, Белог.
Тренер: Пінковський.

«Ракошино»: Дудаш, Яцина Ю., Ремета, Меденці, Логойда, Чорней, Курта, Доктор, Петровці, Вацьо, Ласло.
Запасні: Уста, Рущак, Яцина Д., Когутич, Левкулич.
Тренер: Когутич.
Олег МИКИТА

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1119 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 Вася  
0
сам ти мертвий і не розумієшся в футболі!!

7 suddja  
0
Мертва команда!!!

6 Вася  
0
слаба???? Ракошино єдина команда в Закарпатській області, яка ще не втратила жодного балу!!!!!!!!!!!!!

5 Ген дерктор  
0
sleepok Якшо вона слаба то у першій лізі західній зоні немає взагалі сильних команд. Наданий момент немає команди яка б обіграла Ракошино.

4 Ген дерктор  
0
Вася да зарахували перемогу тому що футболісти Локомотив Чопа самовільно покинули поле!

3 вася  
0
а шо, їм зарахували перемогу в матчі з Локомотивом? на сайті ФФЗ у турнірці Ракошино має 12 очок.

1 sleepok  
0
Команда "Ракошино" слаба, і ніяк не тягнуть на 1-ше місце

2 slipknot  
0
cool

الاسم *:
Email *:
كود *: