Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ракошино зупиняє Баранинці
22:31
Ракошино зупиняє Баранинці
Ракошинці вдруге в сезоні наносять таку болючу поразку Баранинцям.

Ракошинці вдруге в сезоні наносять таку болючу поразку Баранинцям.

Цей матч був принциповим,для обох команд і думаю гравці ФК Баранинці хотіли довести собі і своїм вболівальникам, що поразка вдома 0:2 була випадкова. Також Баранинцям потрібні були 3 пункти для збереження за собою другої сходинки.

Наразі поле в Ракошині грало на руку господарям. На фото можна пересвідчитись,що поле не найкраще в області, і ще до початку матчу виникають такі питання (на які хотілося б почути відповідь відповідальних за це людей): як може бути головний арбітр матчу з сусіднього села, можна так сказати, що живе «через керт»; найбільше здивувало, що як суддя починає гру, коли на воротах диряві сітки!?

Матч почався на дуже високих швидкостях в результаті чого Баранинці вже на третій хвилині мали можливість відкрити рахунок. Після передачі Стегури, Соскида вийшов віч на віч з голкіпером,але мабуть поле завадило реалізувати цей момент.

На цьому Баранинці не зупинилися і весь час ловили суперника на контратаках, але і Ракошино добре діяло у позиційних атаках. І захист Баранинців час від часу давав збої. На 18-й хвилині під час кутового дуже добре зіграв на підборі Михайло Стегура, і в один дотик потужним пострілом провірив на міцність перекладину, але м'яч відразу до нього повернувся і з другої спроби він переправив м'яч в сітку, але суддя не зрозуміло чому, відмінив взяття воріт, і дав штрафний в інший бік.

На 41-й хвилині підопічні Монди розіграли швидку комбінацію, в результаті якої нападник отримавши чудову нагоду для пробиття не зорієнтувався в ситуації і його накрили захисники гостей. Матч був дуже цікавий, господарі більше контролювали м'яч, але при цьому створювали мінімум небезпечних моментів.

В другий тайм команди увійшли на тих же швидкостях, але при цьому баранинська команди вже не вирізнялася активністю на полі, вони намагалися діяти на контратаках, але ФК Баранинці не можна було впізнати. Та навіть при такій не яскравій грі їм вдалось першими відкрити рахунок. Під час розіграшу штрафного удару біля краю карного майданчику Стегура розіграв з Лукяником, і останній виконав подачу на Соскиду, який забив свій черговий гол в чемпіонаті. Після цього здавалось, що господарі посиплються перед фаворитом зустрічі, але подальший хід подій заперечив цю гіпотезу.

Підопічні Бисаги мабуть вирішили, що діло зроблено і помітно збавили обороти, за що одразу ж поплатилися. Через 5 хвилин, коли вже йшла 75 хвилина матчу, взагалі не потрібний грубий підкат, вийшовшого на заміну крайнього півзахисника Олександра Пономаря, призвів до небезпечного штрафного. Після подачі зі стандарту Пахомов не дотянувся до м’яча головою, і тим самим дозволив круглому долетіти на дальню стійку, де найкраще зорієнтувався правий півзахисник господарів Дмитро Яцина, який пробив в ближній кут, Ізай не встиг викласти руки і рахунок став рівним.

Ракошино на цьому не зупинилося, і вже за 5 хвилин передача лівого захисника знайшла в штрафній нападника, той приймає м'яч і відчувши контакт із захисником Бриньком завалився на землю, суддя не бачивши чітко момент відразу ставить одинадцятиметровий (такі пенальті називаються домашніми). Василь Петровці чітко виконав пенальті розвівши по кутам м'яч та голкіпера - 2:1 Баранинці навіть не намагалися реабілітуватися і за це отримали ще. Знову не потрібний фол біля кута штрафної. Хльосткий удар зі стандарту Ізай не зафіксував, а Яцина лише цього і чекав,Дмитро оформлує дубль і робить рахунок 3:1.

Досить несподіване завершення матчу, яке перевернуло все з ніг на голову для баранинської команди. Показавши беззмістовний футбол вони самі собі ускладнили життя перед останнім вирішальним туром. Ракошино ж порадувало місцевих вболівальників і утвердилося у верхній половині турнірної таблиці.


Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Денис Дудаш, Михайло Дулов
Делегат – Михайло Ряшко
Стадіон «Колос»
Глядачів 350

ФК "Ракошино” Ракошино - ФК ”Баранинці” Баранинці 3:1

Голи: Яцик, 75, 89, Петровці 80 (пен.) – Соскида, 69.

Ракошино: Іван Стеблак, Юрій Яцина, Андрій Меденцій, Юрій Логойда, Михайло Медведєв, Михайло Микуланинець, Мирослав Волошин, Михайло Морщук, Василь Петровці, Дмитро Яцина, Богдан Степанков.
Тренер: Монда В.

Баранинці: Аедрій Ізай, Олександр Пахомов, Ярослав Бринько, Владислав Демян, Андрій Лазар, Степан Буксар, Михайло Стегура, Ян Жидик, Володимир Браїла, Євген Лукяник, Руслан Соскида.
Тренер: Бисага І.

Рудольф

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1020 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вася  
0
Перед тим як обсуждати поле в Ракошині, треба було згадати на якому полі грало Ракошино в Баранинцях у першому колі, де посеред поля гори з піску.
суддів призначають у федерації футболу Закарпаття.

الاسم *:
Email *:
كود *: