Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Реабілітація по-іршавськи
21:08
Реабілітація по-іршавськи
Надзвичайно насиченим виявився поєдинок на іршавському Авангарді, де було майже все: і дощ, і сонце, і повітряна тривога, і пенальті, і вилучення.

Реабілітація по-іршавськи На початку матчу команди безуспішно мірялись силами обмінюючись ударами, ініціатива переходила з рук в руки, аж поки на 39-ій хвилині не пролунала повітряна тривога, головний суддя матчу Федяй Денис з Виноградова оголосив перерву до закінчення повітряної тривоги. 

Після відбою матч було продовжено і вже через дві хвилини господарі отримали нагоду пробити одинадцятиметровий, через влучання круглого в руку захисник Марамурешу в його штрафному майданчику. Тож на 41-ій хвилині виконати вирок арбітра взявся заріцький хавбек Василь Зан та 24-річний хавбек Бужори завдав не чіткого удару в нижній кут, з яким з легкістю впорався голкіпер гостей Логовський Владислав. 

Вболівальники Іршави після побаченого були максимально обурені, але це тривало недовго, адже вже через три хвилини Василь Зан був першим на м'ячі в штрафному майданчику гостей і знайшов шпарину у рамці суперника - 1:0, як то кажуть мяч в роздягальню отримали солотвинські футболісти. 

У перерві головний тренер СК "Марамуреш" напевно знайшов потрібні слова і вже на 49-ій хвилині кращий голеадор "солекопів" Руслан Зінаков гострим пострілом провірив Павла Кучінку і не промахнувся - 1:1. 

На 60-ій хвилині у гостей 20-річний Єгор Мазанко отримав вилучення за друге попередження у матчі. У наступні півгодини як не старалися гравці "Марамуреш", а втримати нічийний рахунок, ще й у меншості, не вдалось. Все той же Василь Зан, який в минулому сезоні виступав за рідну команду із Заріччя, взявши ініціативу в свої ноги накрутив захист противника і відправив круглого в сітку воріт - 2:1. 

Зробивши дубль Зан виборов першу перемогу у цьому чемпіонаті для іршавської команди і приз глядацьких симпатій. 

У наступному матчі гравці "Бужори" прийматимуть "Вільхівці", а команда з Солотвинської ОТГ відправиться до сусідів у Тячів. Після результатів пятого туру "Бужора" посідає передостаннє місце, з трьома очками, а СК "Марамуреш" - четверте.


ФК «Бужора» (Іршава) – СК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ) – 2:1

Голи: Зан, 44, 82 - Зінаков, 49.

Бужора: Кучінка Павло, Росул Василь, Бандурович Іван, Качур Іван, Трачук Віктор, Ломага Андрій, Кучінка Михайло, Ковтонюк Едуард, Зан Василь, Кляп Петро, Трачук Віталій. 
Запасні: Бровдій Іван, Русин Василь. 
Головний тренер - Білак Іван.

Марамуреш: Логовський Владислав, Мазанко Єгор, Слищенко Віталій, Кольчугін Ігор, Юрченко Ілля, Похил Нікіта, Бабкін Владислав, Прометний Ярослав, Зінаков Руслан, Бойченко Кирил. 
Запасні: Абрамов Михайло, Сарбей Павло, Пшеницький Матвій. 
Головний тренер - Слищенко Михайло. 

Вилучення: Мазанко, 60.

На 41-ій хвилині Василь Зан не реалізував пенальті (воротар)


Маргіта Микола для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 472 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: