Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Реабілітувались за "рахівські мандри" (ФОТО, ВІДЕО)
14:47
Реабілітувались за "рахівські мандри" (ФОТО, ВІДЕО)
Про центральний матч юнацької вищої ліги дізнавайтесь далі.

Реабілітувались за
Перед своїми двобоями з на той час прихованим фаворитом вишки «Карпатами» ці обидва колективи лідирували за здобутими балами й після «подарунку» від рахівців щораз опускались униз. Реабілітовуватись довелось у очному протистоянні, а значить могла це зробити максимум одна команда.
 
Перший тайм, незважаючи на незначну перевагу з володіння м’ячем за виноградівцями, пройшов у дуже конкурентній боротьбі. Обидва колективи могли забити як мінімум по три рази, та чомусь не били в потрібний момент, а коли наважувались, то не точно або влучали прийнятно для воротарів. Трохи більше пощастило господарям, які частіше атакували й одного разу кількість ударів таки переросла в кількість голів. Спрацювала одна з енних подач із лівого флангу від Віщака в центр карної зони, де партнери скинули під удар Петречку. Роман ударом з розвороту вколотив поліеританову кулю в лівий кут, без шансів для Кисіля на відбиття, й забив гол-красень – 1:0. Через шість хвилин могли подвоїти рахунок, коли Шуба отримав хороший пас на завершенні атаки по центру зі зміщенням до лівого краю штрафного майданчика й міг, із ділянки перед лівим кутом воротарського майданчика, прострілити в центр на кількох партнерів, що перебували на вбивчих ударних позиціях. Та королівський велетень думки вирішив сам пробити в ближній кут, який Кисіль усім корпусом закрив і відбив.
 
Другий тайм господарі розпочали «з пароплава на бал», коли Микулюк підсумував атаку по центру результативним пострілом метрів із п’ятнадцяти в правий нижній кут. Кисіль не зумів відбити – 2:0.
 
Через хвилину пивовари створили свій кращий момент у матчі, за наслідками контратаки по центру. Чопик якісно пробив із дванадцяти метрів у лівий кут. Поповичу залишалось тільки виймати, та стійка зупинила мить голу в момент його зародження й подарувала господарям мить шаленого фарту.
 
На 43-й хвилині Чутора завершив наступ правим краєм влучним ударом, та Кисіль вдало обрав позицію й відбив. Через шість хвилин Кутняк біля своїх воріт «подарував» м’яч Чопику. Даниїл явно не чекав такого жесту добродушності від Сергія, бо міг вколочувати м’яч у будь-який кут, та доки збагнув що й до чого, то «віддарував» круглого Кутняку назад.
 
На 51-й хвилині Кіфлик, вибачаюсь Шуба, якісно подав із кутового з правого флангу в центр, на ділянку перед одинадцятиметровою позначкою. Кутняк головою підкорегував м’яч у лівий кут. Кисіль перевів на кутовий, що вже не ніс подібної гостроти.
 
Трохи згодом Чопик активними діями на лівому краї чужого штрафного майданчика змусив порушити проти себе правила. Головей показав на центр карної зони. Даниїл сам пробив із позначки в правий кут. Попович не міг дістати м’яч руками, та встиг виставити ногу й відбив, змусивши рідних ультрас заспівати веселої ще, і ще пізніше другий раз, коли це саме зробив Чутора, коли зі штрафного метрів із тридцяти пробив так, ніби над воротами, та м’яч перед самою брамою трохи опустився й влучив під поперечину. Виставлена в останній момент рука Кисіля тільки передала привіт поліеритановій кулі, що вже була за лінією, й разом з іншою менш реакційною була змушена виймати її з сітки – 3:0.
 
Та спочивати на лаврах локального переможця виноградівцям не доводиться, бо на часі важкий виїзд до однолітків із «ДЮСШ Тячів», які в цьому сезоні на рідному стадіоні жодного голу ще не пропустили, хоча справедливості заради слід згадати, що й опонентів аналогічних силі юного «Севлюша» на рідній арені імені Бейреша вони ще не приймали. Й незважаючи на те, що погляд більшості фанів юнацького футболу в цей день, 27-го травня, буде прикутий до супер-матчу «Ужгород» U 17 – «Карпати» U 17, та за конкурентністю тячівський двобій може навіть цей двобій Голіафів спробувати перевершити.
 
Юнаки «Оболоні» тиждень відпочинуть на пляжах Ріки та Тиси й із новими силами зустрінуть вдома, у Вишкові, можливо тріумфальних, а можливо й поранених на той час, тячівців, у очному протистоянні з якими вчергове доводитимуть хто на Сході Закарпаття на цей момент кращий. Із огляду на вищевикладенне, розуміємо, що і там і тут буде, як мінімум, цікаво, а як максимум – комусь за наслідками всього цього буде й весело або сумно.
 
 
Арбітр – Еміл Головей
Асистенти – Михайло Митровський та Роман Сенишин
Делегат ФФЗ – Іван Кувік
 
20 травня, м. Виноградів, стадіон «Юнісь», ясно, + 24 градуси, 150 глядачів
 
«Севлюш» U 17 Виноградів – «Оболонь» U 17 Хуст – 3:0 (1:0)
 
Голи: Петречко, 28, Микулюк, 37, Чутора, 63.
 
«Севлюш» U 17: Юрій Попович, Богдан Боднарюк, Роман Петречко, Валентин Віщак, Іван Корпош (Валерій Бродовський, 39), Євген Васильняк, Михайло Чутора, Сергій Кутняк, Віталій Козаченко, Руслан Шуба, Іван Микулюк.
Запасні: Михайло Пруніца, Едуард Шітив, Іван Федьо, Володимир Черняньчук, Ігор Неймет, Олександр Чорба, Петро Продан, Владислав Петровка.
старший тренер – Іван Русінка, тренер – Петро Котубей.
 
«Оболонь» U 17: Станіслав Кисіль, Станіслав Божан, Василь Федурця, Василь Попович, Станіслав Гусак, Артур Шеверя, Владлен Поп, Ярослав Буковецький, Ярослав Вакаров, Денис Фляшко, Даниїл Чопик.
Запасні: Мирослав Чічіна, Андрій Буковецький, Павло Улашин, Денис Кришталь, Ігор Довбака, Олександр Лемко, Зоран Фетько, Олександр Гангур.
тренер – Юрій Мовчан.
 
На 59-й хвилині Чопик не реалізував пенальті.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 848 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: