Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Реал Фарма" переграє "Хуст"
12:42
"Реал Фарма" переграє "Хуст"
У сьомому турі Другої ліги України хустяни не змогли зачепитися за очки у виїзному поєдинку в Одесі.

Хустська команда продовжує трансферну політику і минулого тижня підписало ще двох новачків, один з яких одразу вийшов у старті у цьому матчі - це 20-річний одесит Артем Андріца, який минулий сезон провів у Балканах (Друга ліга України). Ще один новачок 16-річний Костянтин Колчін вихованець одеського Чорноморця та син відомого гравця та тренера Дениса Колчіна. 

Стартовий склад Хуста був дещо видозмінений у порівнянні з минулими матчами. Слідуючи схемі 4-1-4-1 у захисті грали зліва направо Павлич, Романенко, Іванов, Тихненко. В опорній зоні Вагін, на флангах Боднарук та Микола Пилип, в центрі Андріца та Мердєєв та єдиний нападник Фляшко.

Закарпатцям вдалось доволі швидко повести у рахунку - на 10-ій хвилині Микола Пилип пройшов захисника на правому краї штрафної і віддав на Мердєєва, який влучно пробив у ближній кут з 12 метрів - 0:1.

Господарі частіше загострювали гру біля воріт суперника, однак до реальної загрози дійшло на 27-ій хвилині, коли Барсуков обікрав Романенка і вивів Гранчара на ворота, однак його удар з 10 метрів пройшов вище цілі. Та одесити все ж зуміли забити до перерви - на 41-ій хвилині Іванов намагався зіграти на випередження у своїй штрафній і зачепив Гранчара, що арбітр розцінив як фол і призначив не зовсім очевидний пенальті, який реалізовує Платунов - 1:1.

За хвилину Реал Фарма взагалі могли вийти вперед, коли Фабер вийшов сам на сам, однак тут вже Леванідов був на висоті.

У перерві Циткін змінив практично всю лінії півзахисту, що на деякий час додало активності у атакувальній грі хустян. На 56-ій хвилині Василь Луців не влучив у пусту рамку з 17 метрів, після не вдалих дій на виході воротаря Реала. У відповідь Платунов гостро пробивав з лівого краю 14 метрів, повз дальній кут.

Та краще заміни зіграли саме у господарів - на 75-ій хвилині свіжий Ігуменов вдало зіграв на підборі і ефектно пробив з 18 метрів у ближній кут - 2:1.

Вже у додатковий час одесити мали можливість забити і третій, коли Тимошевський з 10 метрів розстрілював ворота та Леванідов врятував від ще одного голу.

Підопічні Циткіна не використали хорошу нагоду на старті другого тайму, а на більше їх не вистачило. Таким чином вони зазнали другої поразки у чемпіонаті. Наступну гру закарпатці зіграють у неділю, 16 серпня, вдома з миколаївським Васт.


«Реал Фарма» Одеса – «Хуст» 2:1

Голи: Платунов, 42 (пен.), Ігуменов, 75 - Мердєєв, 10.

Реал Фарма: Стародубець Дмитро, Мячин Віталій, Ладика Нікіта, Ратушняк Євгеній, Попов Михайло, Фабер Олександр, Платунов Сергій, Марченко Максим, Колесников Олексій, Гранчар Вадим, Барсуков Сергій
Запасні: Миргородський Анатолій, Вареник Андрій, Дувняк Ігор, Злєпко Костянтин, Ігуменов Максим, Кошкін Микита, Тимошевський Владислав, Лиховидов Андрій, Лиховидов Микола

Хуст: Владислав Леванідов – Богдан Павлич, Владислав Іванов, Андрій Романенко, Ігор Тихненко (Стрілець Артем, 70) - Ігор Вагін, Вадим Мердєєв (Назар Приходько, 46), Артем Андріца (Іван Станкович, 46), Іван Боднарук (Василь Луців, 46), Микола Пилип (Петро Луців, 46) - Михайло Фляшко
Запасні: Арсен Бєліменко, Євген Нечосов, Колчін Костянтин.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 306 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: