Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Резерв Севлюша добиває Поляну (ФОТО)
22:00
Резерв Севлюша добиває Поляну (ФОТО)
В останню п’ятнадцятихвилинку виноградівці продемонстрували вбивчу реалізацію своїх моментів.

В останню п’ятнадцятихвилинку виноградівці продемонстрували вбивчу реалізацію своїх моментів.

Початок матчу можна занести в актив свалявським футболістам, які краще тримали м’яч і частіше навідувались до чужих володінь. Перші удари в обох командах на рахунку головних плеймейкерів – Гегедоша та Чонки.

Виноградівці блискуче відповідали контратаками - вміло, злагоджено, немов пружина, що може вистрілити у будь-який момент. Гості намагались нав’язати свою гру, та це їм вдавалось лише до середини першого тайму. Далі Севлюш перехопив ініціативу і почав створювати момент за моментом. Жуков навісив у штрафну та Панюта головою пробив мимо воріт. Біля протилежних воріт Лепеш впіймав мяч на ногу і пробивав з 14 метрів, але вище.

Мудра виборов круглого на чужій половині поля і віддав Чонці, який завершував атаку ударом з 22 метрів. М’яч просвистів біля дев’ятки. А от як Юрій не забив після пасу Панюти, який стягнув на себе двох захисників і вивів його на відкритий простір перед воротами, важко зрозуміти.

Та вже в наступній атаці гравці Севлюша довели атаку до логічного завершення. Мудра віддав на Мешка, який тільки-но з’явився на полі, і Юрій розрізною передачею виводить Панюту віч-на-віч з Безиком і форвард синіх відкриває рахунок у матчі.

Під кінець тайму господарі вже мабуть були думками у роздягальні, і прогавили швидкий розіграш ауту – Кошеля вкинув на Сокача і той з лівого краю накинув у штрафну, де Гегедош зіграв на випередження і переправив головою м’яч у сітку воріт суперника. Вже у додатковий час Іван Русин замикав на дальній стійці подачу з корнера та Козар у падінні відбив цей удар.

Розмова з тренером пішла на користь господарям, які другу половину матчу розпочали значно потужніше. Простріл Ломаги дійшов до Мешка на дальню стійку і той пробив у протилежний кут та по дорозі Мудра вирішив добити круглого у ворота, в той час як лайнсмен Полончак сигналізував про офсайд. Подачу з кута поля від Чізмара Мудра завершив гострим ударом після якого м’яч лише чиркнув перекладину. Та друга спроба стала більш ефективною - Борис Ковня вбиває круглого у ворота з шести метрів.

Та переможний рахунок протримався всього чотири хвилини. Захисники виноградівців не змогли винести круглого, і рикошетом від Пахомова, м’яч потрапляє до Сокача, який з правого флангу прострілив вздовж воріт, а Гегедош легко оформлює дубль у матчі.

За цим голом на хороші ударні позиції виводились Гегедош та двічі Іван Русин, але вивести свою команду вперед їм не судилося.

В останні 15 хвилин севлюшці, завдяки чітким діям командного механізму та гравцям, які вийшли з лави запасних, провели три гола у ворота Безика. На 74-ій хвилині Чонка віддає трохи лівіше на набігаючого Мешка і той з 12 метрів пробиває кіпера полянців. За мить знову асист від Чонки, на цей раз він накинув на п’ятачок на Вашкебу, який головою забиває четвертий гол. Крапку у цьому матчі поклав безумовно кращий гравець матчу Юрій Мешко, який отримавши передачу в розріз вийшов з лівого краю штрафної на воротаря і переграв його ударом в дальній кут.

Ще міг бути і шостий гол та прохід Мешком трьох захисників і передача на Ломагу була перервана офсайдом у останнього.

Сімдесят хвилин полянці вдало протистояли виноградівцям і були дуже близькими до того, щоб вивезти залікові бали. Та «джокер» Івана БІлака, який з’явився на полі на 33-ій хвилині, став важливим фактором у підсумковій перемозі господарів.


Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Полончак, Михайло Лялюк
4-й арбітр – Анатолій Гал
Делегат матчу – Василь Попович

м. Виноградів, стадіон «Юність»
Температура +28. Глядачів 800

ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Поляна» 5:2

Голи: Панюта, 35, Ковня, 54, Мешко, 74, 85, Вашкеба, 76 – Гегедош, 44, 58.

Севлюш: Василь Козар, Владислав Панюта (Іван Чізмар, 46), Андрій Ломага, Борис Ковня (Артур Вайда, 79), Олександр Міца (Олександр Логойда, 85), Роман Гобона, Дмитро Жуков (Василь Вашкеба, 69), Віталій Чейпеш (Юрій Мешко, 33), Юрій Чонка, Себастіан Шопота (Євген Андрух, 80), Мирослав Мудра (Микола Ляхович, 80)
Запасні: Віталій Гринишин.
Тренер – Іван Білак.

Поляна: Михайло Безик, Дмитро Чубірка, Олександр Кошеля, Артур Русин, Василь Лакатош, Іван Русин, Роберт Гегедош, Сергій Сокач, Олександр Пахомов, Євген Островка, Євген Лепеш.
Запасні: Семен Головнич, Ілля Ропонич, Роман Лебович, Василь Лібак.
Тренер – Михайло Кондря.

Попередження: Жуков, 30, Шопота, 32, Мешко, 83 – А. Русин, 8, Лакатош, 45, Гегедош, 82.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1154 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Ігор  
0
Чому не викладуєте відео з матчу

2 lobda  
0
У нас нема в наявності. Огляд матчу можна буде переглянути у записі програми "Час футболу".

الاسم *:
Email *:
كود *: