Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати 18-го туру чемпіонату Берегівського району
20:12
Результати 18-го туру чемпіонату Берегівського району
22 жовтня, відбулись ігри 18-ого туру чемпіонату Берегівського району з футболу.

Результати 18-го туру чемпіонату Берегівського району
Завершилися ігри, останнього, 18 туру чемпіонату Берегівського району з футболу. Останній тур тримав в інтризі вболівальників боротьбою за бронзу чемпіонату. Адже, на бронзові медалі претендували ще три команди – ФК «Запсонь», ФК «Талісман» В. Береги та ФК «Артос» Гать. Чемпіон та срібний призер визначилися в попередніх турах. До того ж, берегівська «Зірка» уже в ранзі чемпіона останній тур пропускала. ФК «В. Бийгань» достроково стала срібним призером. В останньому турі, цей колектив гостював у Запсоні, який вів боротьбу за бронзу. Від цієї гри, практично залежала доля бронзи.
 
Початок гри між цими суперниками, був за великобийганцями. Саме вони відкрили рахунок. Але в подальшому ініціативою заволоділи місцеві футболісти. Спочатку зрівняли рахунок, а згодом і повели в рахунку. Фінальний свисток арбітра зафіксував 3:2 на користь Запсоня. Гра юнаків завершилась з рахунком 4:0 на користь гостей.
Розгромно завершилася гра місцевої команди в Кідьоші. Претендент на бронзу, великоберезький «Талісман», провів 6 мячів в ворота господарів. Останні спромоглися на гол престижу. Кінцевий рахунок 6:1 на користь Талісмана.
 
Особливо цікаво проходила гра юнаків цих команд. Адже ця гра, визначала срібного та бронзового призера першості. Юнаки Кідьоша перші відкрили рахунок. Але вже до перерви, великобережці не тільки зрівняли рахунок, але і повели в рахунку. В другій половині забивши третій гол, футболісти Талісмана підсумували не тільки результат гри, а визначила долю срібла та бронзи.
 
Не менш цікаво проходила гра в Яношах, де гостями були одвічні суперники «Артос» Гать. Дебют гри був за місцевими. Яноші повели в рахунку. Згодом його подвоїли. Надалі, надовго Гать захопила ініціативу. Вони не тільки зрівняли рахунок. А і повели 4:2. Цікава і напружена гра завершилася хокейним рахунком, перемогою Артоса 5:4. Юнаки Яношів перемогли 1:0.
 
Підсумок чемпіонату наступний. Чемпіоном району сезоні 2017 року стала брегівська «Зірка». Друге місце у ФК «В. Бийгань. Третє місце завоювали ФК «Запсонь».
 
Серед юнацьких команд золото у ФК «Яноші». Срібло у ФК «Талісман» В. Береги, та бронза у ФК «Кідьош».

 
ХVІІІ – ий тур

ФК «Запсонь» - ФК «В. Бийгань» дорослі 3:2, юнаки 0:4

ФК «Кідьош» - ФК «Талісман» В. Береги 1:6, 1:3

ФК «Яноші» - ФК «Артос» Гать 4:5, 1:0

«Батьово» – ФК «Юніор» Берегово 3:0, 3:0

 

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 955 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: