Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати 2 туру Зимової першості Мукачівського району 2021/2022 (ФОТО)
18:48
Результати 2 туру Зимової першості Мукачівського району 2021/2022 (ФОТО)
У неділю, 26 грудня, на середнянському стадіоні відбулись поєдинки другого туру Зимової першості Мукачівського району.

Результати 2 туру Зимової першості Мукачівського району 2021/2022 (ФОТО) У перших двох матчах на середнянському стадіоні, які було зіграно до обіду, було зафіксовано два розгроми: Дружба продемонструвала протилежне до своєї назви налаштування на гру і скориставшись грою у більшості здобула впевнену перемогу над Соколятами.

В свою чергу Лавки задали високий темп гри, за яким не завжди встигали гравці Горонди, внаслідок чого у їх ворота влетіло чотири голи, особливо постарався Віталій Трачук, який виступає у Другій лізі України за МФА, ще один гол провів вінгер чемпіона першості Закарпаття Євген Машіко.

Воловець дебютує у змаганнях з непростої перемоги над Страбичевом. У складі воловецької команди виділялись знайомі мукачівським вболівальникам атакувальні гравці Михайло Лозинець (Колос Іванівці), Михайло Хміль (МФА) та Василь Бирак (Карпати В.Коропець). Саме останній у першому таймі завдав єдиного влучного пострілу у цій грі. У другому таймі Страбичево доклало багато зусиль, щоб відігратись, однак фортуна була не на їхній стороні, двічі влучивши у стійку воріт суперника. Воловець надалі грав строго від захисту, лише на контратаках і зумів втримати переможний результат.

Не менш напруженим виявився і матч Карпат та Зняцьова (у складі останніх був гравець із Середнього Юрій Дегтярьов, тож симпатії місцевих вболівальників звісно були на їхній стороні). Діючий чемпіон Мукачівщини без декількох гравців основи з труднощами створював моменти, а забити вдалось лише на старті другого тайму - знову своє вміння завершувати атаки продемонстрував верхньокоропецький 16-річний вундеркінд Богдан Ільїн. Зняцівська команда найкращий свій момент створила наприкінці поєдинку, однак воротар Карпат справився з ударом з 19 метрів від суперника.  


ФК «Дружба» (Великолучківська ТГ) - ФК «Соколята» (Мукачево) 4:0
Голи: 48' (пен.) Байса Іван, 51' Яцина Дмитро, 67' Петровці Василь, 70' Хилинський Максим.
Вилучення: 47' Мідянчик Едуард («Соколята» Мукачево, за гру рукою).

ФК «Горонда» - ФК «Темп» (Лавки) 0:4
Голи: 11', 23' Трачук Віталій, 20' Машіка Євген, 68' Томашовський Василь.

ФК «Страбичево» - ФК «Воловець» 0:1
Голи: 20' Бирак Василь.

ФК «Карпати» (В. Коропець) - ФК «Зняцьово» 1:0
Голи: 39' Ільїн Богдан.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст «TyPHIPHA таблиця зимовой першост мукачивсъкого району 2 тур команда I в Η I… 3-I o 2 2 o o 2 6 2 o дружба (великолучкивська тг) 2 карпати (верхнй коропець) 3 страбичево 4 карпати (чинадево) 5 темп (лавки) 6 воловець 7 соколята (мукачево) 8 горонда зняцьово 9-3 4-1 8-1 2 6 1 o 1 1 3 o 2 1 3 o 1 o 5-0 7-5 1-0 3 o 2 3 o 2 1-7 Ο 2 o 2 2 0-9»)
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 649 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: