Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати 3 туру Зимової першості Мукачівського району 2021/2022 (ФОТО)
18:16
Результати 3 туру Зимової першості Мукачівського району 2021/2022 (ФОТО)
У неділю, 2 січня, на середнянському стадіоні відбулись поєдинки третього туру Зимової першості Мукачівського району.

Результати 3 туру Зимової першості Мукачівського району 2021/2022 (ФОТО) У битві аутсайдерів Горонда здобула перші очки впевнено розправившись із мукачівською командою.

Зняцьово впродовж всього матчу зберігало інтригу однак знову сходить з поля переможеним і без забитого м'яча. Команда Василя Коштури у середині першого тайму вийшла вперед, коли Яцина вивів на ударну позицію з правого краю штрафної Василя Петровці і той потужно та влучно пробив - 1:0. А за декілька хвилини до фінального свистка центральний захисник Олександр Попович, який вийшов на заміну у другому таймі, підключився до атаки і результативним ударом з 24 метрів зняв всі питання про переможця у цій зустрічі - 2:0. 

У третьому поєдинку ігрового дня Воловець та Карпати обмінялись голами з пенальті у першому таймі, а от із гри зробити це командам не вдалось. Це перша нічия у цій першості, яка сталася аж в одинадцятому за рахунком матчі.

Центральним матчем було протистояння Страбичова та Чинадієва. У Карпат, як і кожен рік, підбір гравців досить потужний, як для району: Куделко (Севлюш), Русин, Кохан, Сінкін (Бужора), Гогерчак, Хайнас (Поляна), Береш (екс-МФА). Проте саме Страбичово зуміло першим забити у цій грі - вже на 7-ій хвилині Віктор Резніченко (Кішварда) завершує стрімку атаку точним ударом - 1:0. Чинадіївцям знадобилось всього п'ять хвилин, щоб відігратися: після подачі з лівого флангу і скидки від партнера Сінкін у падінні пробиває під поперечку - 1:1. Відзначитись міг Василь Куделко, проте його удар зі штрафного з 36 метрів прийняла на себе перекладина. Незадовго до перерви Карпати забили вдруге, коли Скрипинець здійснив швидкісний рейд до воріт і пробив повз 15-річного Максима Мердеєва (воротар УФК-Карпати Львів) - 1:2. У другому таймі нападник Чинадієва Кучінка закріпив перевагу своєї команди - 1:3. Страбичево мало можливість скоротити відставання, коли у середині другого тайму заробили право на пробиття пенальті, проте воротар Карпат Василь Русин відбив шкіряного у лівому куті.  


ФК «Соколята» (Мукачево) - ФК «Горонда» 0:4
Голи: 32', 70' (пен.) Гопонько Володимир, 39' Калій Владислав, 63' Тарасов Максим.

ФК «Зняцьово» - ФК «Дружба» (Великолучківська ТГ) 0:2
Голи: 18' Петровці Василь, 68' Попович Олександр.

ФК «Воловець» - ФК «Карпати» (В. Коропець) 1:1
Голи: 31' (пен.) Лозинець Михайло – 11' (пен.) Білей Тимур.

ФК «Страбичево» - ФК «Карпати» (Чинадієво) 1:3
Голи: 7' Резніченко Віктор – 12' Сінкін Юрій, 31' Скрипинець Юрій, 41' Кучінка Михайло.


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 716 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: