Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати чемпіонату Берегівського району
14:14
Результати чемпіонату Берегівського району
20 липня пройшов 10 тур чемпіонату Берегівського району з футболу.

20 липня пройшов 10 тур чемпіонату Берегівського району з футболу.

Щоправда матчі проходили в траурній обстановці. Кожна гра розпочиналась з хвилини мовчання в пам’ять загиблим пасажирам Боїнга-777 на сході нашої країни, яка контролюється сепаратистами і терористами.

ФК «Батьово» – ФК «Берегово» – 0:1 (юнаки: 2:3)

Гра для берегівчан була виграна вже до ігри – принаймні таке враження було перед матчем. Команда Людвіга Тара спокійно підійшла до суперника, проте на футбольному полі не все так просто було. З перших хвилин господарі поля захопили ініціативу в свої руки. Розгублені гравці ФК «Берегово» не могли ні на хвилину приборкати м’яч, аби створити щось небезпечне біля воріт суперника.

Відсутність декількох провідних гравців також дало про себе знати. До сих пір травмовані Гейзо Пал та Костянтин Бондарс. По невідомим клубу причинам відсутній Микола Міщенко. Не було на грі Антона Предчука та Томаша Полевача. Проте це не давало право лідеру турнірної таблиці так необачно розпоряджатись м’ячем. Проблеми з’являлись на кожній позиції. Від захисту і до нападу. Не змогли знайти себе на полі Юрій Сегляник, Алекс Деяк та Ріхард Могачек. Вже на 20 хв. господарі поля могли б відкрити рахунок, та надійно зіграв голкіпер Берегова – Бейло Боднар. Ще через декілька хвилин гостей пробачив хтось із гравців батьовської команди, який не влучив по воротам з п’яти метрів. Увесь перший тайм пройшов під диктовку господарів поля. Другий тайм берегівчани розпочали трошки впевненіше. Але ця впевненість зникла через 15 хв. проведення другої половини.

Знову почали пробачати гостей футболісти Батьова. Два нереалізованих виходу віч-на-віч призвели до кардинальних змін на полі. Головний тренер ФК «Берегова» вже сам вийшов на поле змінивши молодого Алекса Деяка. Також на полі з’явилися ветерани Юрій Маргітич та Іштван Тар. Гра трошки пожвавішала. Почали виникати моменти біля воріт господарів, проте до серйозних ударів не доходило. На 85 хв. матчу Юрій Маргітич спробував навісити у карний майданчик Батьова з власної половини. Батьовський захисник не вдало виніс м’яч головою на Петра Лоовша, який з 25-метрів пробив у напрямку воріт суперника. Удар був настільки влучним, що голкіпер господарів з ним не впорався – 0:1. Через дві хвилини обурений вболівальник Батьова підійшов до бокового арбітра матчу та наніс йому декілька ударів по обличчю.

Головний арбітр матчу Йосип Міндак зупинив дострочно гру. Перемога ФК «Берегова» була вистраждана, а це значить що головному тренеру команди слід дуже серйозно аналізувати дії команди в цьому матчі.

ФК «Артось» Гать – ФК «Яноші» – 7:2 (юнаки: 4:1)

Цей матч вважався центральним усього туру. Проте вже з перших хвилин грамотно поставлена гра господарів принесла свої дивіденди. На 14-хвилині Андрій Герц відкрив рахунок. Дубль Ласло Палла, на 27 хв. та 39 хв., зробив рахунок 3-0 ще у першому таймі. Господарі настільки добре вистроїли лінію захисту, що до голкіпера Гейзи Вейга доходили лише поодинокі несильні удари. На другу половину гри ФК «Яноші» виходив з метою відігратися, та й «артосівці» відступати не хотіли. То ж гра почалась на зустрічних курсах. На 63 хв. Золтан Форноші забив четвертий м’яч для своєї команди. Через декілька хвилин Василь Луца зумів один гол відіграти. На 71 хв. молодий Василь Ярема зробив рахунок 5-1. 80 хв. принесла результат для Мирослава Бундаша 6-1. Олександр Балаж зумів відзначитись за Яноші на 84 хв. – 6-2. Проте останнє слово було за господарями. На 89 хвилині влучного удару наніс Чобо Перес – 7:2.

Доволі впевнена перемога «Артосу» і друга поспіль поразка у другому колі для «Яношів».

Інші матчі 10 туру пройшли так Зона А:

ФК «Бадалово» – ФК «Боржава» – 6:0 (юн. 4:0)
ФК «Вари» – ФК «В.Береги» – 1:4 (юн. 0:0)
ФК «Четфолво» – ФК «Кідьош» – 5:0 (юн. 1:7)

Зона Б:

ФК «Батьово» – ФК «Берегсас» – 0:1 (юн. 2:3)
ФК «Попово» – ФК «Запсонь» – 1:1 (юн. 4:1)
ФК «Гать» – ФК «Яноші» – 7:2 (юн. 4:1)


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 928 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: