Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати ігор Берегівського району (4 тур)
09:49
Результати ігор Берегівського району (4 тур)
У Зоні «А» лідирує ФК «Четфолво» – 10 очок. У Зоні «В» першим є ФК «Берегово» – 12.

Відбувся четвертий тур чемпіонату Берегівського району з футболу, який став поки що найрезультативнішим.

У Зоні «А» ФК «Фенікс» із Бадалова розгромив ФК «Талісман» В. Береги – 9:1. ФК «Вари» розбили ФК «Кідьош» – 6:0. ФК «Чома» програла від ФК «Четфолво» – 0:3.

У Зоні «В» центральним матчем туру була гра між ФК «Берегово» та ФК «Запсонь». Спочатку все йшло за планом. Футболісти «Берегова» почали свою гру впевнено. Уже на 9-хвилині захисник «Запсоні» зіграв руками у своєму штрафному, що дало право нашій команді пробивати пенальті. До позначки підійшов Алекс Деяк, який і відкрив рахунок в матчі – 1:0.

Пропущений гол із пенальті трохи завів гостей. Команда намагалася швидко зрівняти рахунок. Проте Валентин Гецко завадив це зробити. У середині тайму пошкодження зазнав Костянтин Бондарс, який не зміг продовжити гру. Ще через десять хвилин через травми попросив заміну кращий бомбардир берегівської команди Алекс Деяк.

До цих двох вимушених замін, одна зіграла дуже швидко. На 40 хвилині Іван Сливка віддав пас у розріз на Чобо Дудінскі, який із десяти метрів розстріляв ворота суперника – 2:0. Перший тайм закінчився за перемоги нашої команди, проте за рівнем гри Людвігу Тару випала дуже серйозна розмова з гравцями в роздягальні.

У другому таймі, здавалося, наша команда мала б завестися. Проте на 49 хвилині обрізка в центрі поля дозволила «Запсоні» створити контратаку. Мікловш Гога відірвався від захисників на престижну дистанцію і готовий був виходити віч-на-віч із Валентином Гецком, але Михайло Лобацевич зумів його зупинити, правда, із порушенням правил у карному майданчику. Вердикт Оттіло Неймета – пенальті. До пробиття одинадцятиметрового підійшов Норберт Кедебец, який скоротив відставання своєї команди – 2:1.

Зрозумівши, що знаходяться у складному становищі, берегівчани почали намагатися збільшити свою перевагу. Спочатку Гейзо Пал влучив у стійку воріт. Потім Юрій Сегляник пробив над стійкою. Хороший момент змарнував Чобо Дудінскі, не зумівши переграти голкіпера з близької відстані. «Запсонські» футболісти відповідали гострими контратаками, які часто завершались кутовими. Проте подачі з кутових здебільшого потрапляли в руки Валентину Гецку. Останні хвилини матчу пройшли в центрі поля. Футболісти «Берегова» вже намагалися зберегти мінімальну перемогу.

Фінальний свисток Оттіло Неймета зафіксував четверту поспіль перемогу берегівської команди в чемпіонаті.

Також у Зоні «В» «Артос» Гать розтрощив ФК «М. Бийгань» – 10:2.

ФК «Попово» – ФК «Яноші» – 2:4
ФК «Батьово» – ФК «Косонь» – 5:2

У Зоні «А» лідирує ФК «Четфолво» – 10 очок. У Зоні «В» першим є ФК «Берегово» – 12.


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 758 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: