Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати матчів чемпіонату Закарпаття
16:16
Результати матчів чемпіонату Закарпаття
Пропонуємо Вашій увазі результати ігор чемпіонату Закарпаття, що були зіграні у неділю 9 жовтня.

Результати матчів чемпіонату Закарпаття Вища ліга

ФК «Ужгород» – ФК «Севлюш» – 6:2 (1:3)
ФК «Дийдо» – ФК «Берегово» – 1:1 (1:2)
ФК «Оболонь» – ФК «Минай» – 1:0 (6:0)
ФК «Боржава» – ФК «Середнє» – 1:1 (2:0)
ФК «Вільхівці» – ФК «Мункач» – 3:2 (1:3)
ФК «Спартакус» – ФК «Бужора» – 1:0 (0:3)

Перша ліга. Західна зона

ФК «Н. Коропець» – ФК «Невицький замок» – 2:1 (4:0)
ФК «Березний» – ФК «Ракошино» – 4:2 (0:1)
ФК «Баранинці» – ФК «Сокіл» – 3:2 (6:2)
ФК «Дерцен» – ФК «Вітязь» – 0:5 (0:6)
ФК «Карпати» (В.К.) – ФК «Карпати» (П) – 0:3 (1:6)
ФК «Бобовище» – ФК «Локомотив-Чоп» – 0:2 (3:0)

Перша ліга. Східна зона

ФК «Іза» – ФК «Карпати» (Д) – (1:1)
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2314 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 8
8 Віола  
0
Згоден з Вами Artur 84. "Ужгородський" так званий вбодівальник - це аморфна маса "Київського торту" :) . Крім ужгородців -багато вболівальників з Ужгородського району. І не завжди тих, що будуть виказувати свої симпатії. Вони - не голосна Fan- зона Виноградова. Це так звані "аналітики" та "експерти" від футболу....:)))

7 Artur84  
0
Добре то добре, Віола, але доста прикро, для Ужгорода, що саме Виноградово почувало себе як вдома, а не Ужгород, хоч то їм і не допомогло.

6 Віола  
0
Як добре, що я вчора належав до тих 10 % вболівальників. ФК Ужгород - не розчаруйте в майбутньому. Не розслабляйтеся. Бо суперники не сплять...

5 Вова  
0
Вчора 90% вболівальників надіялися на позитивний для Севлюша результат. Але так грати не можна в обороні. 6-2 це ще добре... Ставити на гру ці зіркові імена, а не футболістів тих які весь сезон грали і здобували ці результати - велика помилка Білака, яка коштуватиме золотих медалей. Завтра прийде Шовковський і Гринишин на банці?? шкода. Але Артур правий на всі 100%. Порадував Робі в Ужгороді.

4 Artur84  
0
Для Володимира Ярославовича - поле на Автомобілісті одне із кращих в області, тому тут і гає свої ігри Ужгород, а стадіон (трибуни) лише на стадії будівництва, а на Авангарді поле в жахливому стані, там комбінаційний футбол грати дуже важко, що говорити, коли там грають американчикий футбол?

Але для керівників Ужгорода та ФФЗ треба задуматися, що робити із тим, що на побудованій трибуні відсутня будь-яка огорожа чи поручні?, не дай Боже хтось упаде зверху, а дітей сьогодні було достатньо, і буде реальна біда! І хто тоді за все буде відповідати?

3 Artur84  
0
Чесно кажучи не знаю де шановна Віола побачила упереджені дії з боку Козика та його асистентів?.... Відсудили загало рівно і без збоїв, були мілкі помилки але в обидві сторони!

Щодо гри Севлюша, то на мою думку поразка Севлюша це фактично 80 % чемпіонство Ужгорода! Виноградово вкотре показує провал у головній грі сезону! І це більше поразка тренера Білака, який не вгадав із тактикою, оскільки його команда з перших звилин почала грати на нічию, а коли отримала 1 гол просто посипалася! Ще хочу сказати, що помилкою було ставити в захист Ловску, який фактично провалив гру, без Ловски команда пропустила 9 голів за весь чемпіонат, а з ним в одній грі 6!!!! Також взагалі не вразив зірковий по мірках області Пуканич, який був абсолютно непомітним на полі! 
Щодо Ужгорода, то знову на висоті Роберт Гегедош 2 гола, 2 гольові передачі, відверто кажучи без цього нападника Ужгороду важко було б боротися за золото (хоча команда реально сильніша в області, тож їх можна лише привітати!

2 Володимир Ярославович  
0
Мої вітання Ужгороду.за боротьбу до свистка.а організації такого поєдинку-2.приїхало більше тисячі вболівальників з Виноградова в обласний центр,щоб стояти як в якомусь селі,де немає стадіон трибун.Авангард пустує,а гра вищої ліги проходить на Автомобілісті.жах.так область приймає гостей.тепер до футболу:Севлюш розчарував,перший тайм стояв,результат на лице 3-0,дальше почали відігруватись,но то вже питання до тренера.в кінцевім варіанті 6-2.

1 Віола  
0
Вітаю Івана Шанту і його ФК Ужгород з більш ніж переконливою перемогою. Мукачівські судді ! Перестаньте тягнути Севлюш. Бо це вже не смішно!

الاسم *:
Email *:
كود *: