Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати матчів Кубка Закарпатської області
15:34
Результати матчів Кубка Закарпатської області
Пропонуємо Вашій увазі результати однієї четвертої кубку області.

Пропонуємо Вашій увазі результати однієї четвертої кубку області.

Ужгородці вдома роблять хороший заділ перед матчем відповідю. Дийда використовує свої моменти і здобуває важливу виїзну перемогу у Хусті.

Вільхівці на виїзді сенсаційно переграють Поляну. Бийгань і Бобовище грають в нульову нічию і переносять визначення сильнішого на матч-відповідь.

Результати матчів 1/4 Кубка Закарпатської області. Перші матчі.

ФК «Ужгород» – ФК «Севлюш» (Виноградів) 3:0

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Дийдо» (Дийдо) 0:2

ФК «Поляна» – ФК «Вільхівці» 0:1

ФК «Бийгань» – ФК «Бобовище» 0:0

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1688 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 Valeron  
0
Хлопці я скажу так без залучення професійних гравців чемпіоном не станеш і зараз склад УЖГОРОДА НЕ ЗОВСІВ колоритний але все попереду УСПІХУ ВСІМ

8 Фери зі Сваляви  
0
Футбол в Поляні зроблений явно не для вболівальників і це було замітно ще 5 років назад. Коли Ми вболівальники всю нашу думку висловлювали на сайті Поляни , а нас ніхто не чув.
Ми пережили всьо з Поляною, всіх гравців іх іх приблизно грало за Поляну 300 чоловік із всієї України. Та не сміх? Кондря дурак, заробляв гроші біля того, а команда не могла дати бій і виграти чемпіонат на протязі 5-ти років, смішно получаеться. І як не треба було наших гравців залучати так і не треба буде. Так само як Говерла Робить, головне результат.

7 Artur84  
0
Valeron - майже вгадав... Я все життя вболівав за 2 команди "Динамо" Київ та "Авангард" Свалява, зараз вболіваю за Поляну. Небажання шукати, бачити, виховувати власні таланти  поплатилася не одна команда і Поляна, на жаль не вчиться на помилках інших і зараж пожинає "плоди"!  Так, на даний час склад поповнили деякі молоді виконавці і можна їм за це подякувати, але це не те, позбирали кого могли, навіть взяли із Ірави Батрина, із Довгого - Месхі із Воловця когось, а де ж свої?Раніше я, та деякі мої друзі, на сайті Поляни та інших ресурсах писали про проблеми засилля легіонерів в аматорському футболі Закарпаття, але всім треба все зразу і негайно, тому така ситуація! Хоча і тренерів десь можна зрозуміти, коли треба результат і є фінанси, то вони беруть готових, але розумний тренер і своїх молодих буде помічати, а наш Кондря "в бінокль" молодь бачив....

6 Valeron  
0
Артуре, я як розумію, ти або грав за Поляну або ти палкий прихильник. Але Поляна повторює кроки Берегова, Пістрялова та МУкачева

5 Artur84  
0
Вчергове дивує команда Дідова, яка майже потопила Оболонь, видно, що пацани вчаться на помилках суперників Бобовища, які спочатку ходили на вино, а потім вилитали із кубку, а Дідово пиво попило після гри:))))
Щодо Поляни, то тренер Кондря та власники команди пожинають плоди поганого відношення до власної молоді - коли команда юнаків Поляни 2 роки тому виграла чемпіонат області, то замість того аби взяти в основу 5-6 гракців і награвати потроху, вони їх тупо прос....ли. Зараз, коли більшість гравців із інших районів, які грали за Поляну відмовилися виступати під керівництвом Кондрі, то в останнього перед кубком не було навіть 11 футболістів.

4 Valeron  
0
Ну що, зіграні перші ігри 1\4. За підсумками можна вже вітати Ужгород та Дідово з виходом до півфіналу. Пара Поляна - Вільхівці (40% прохід Поляни, 60% - прохід Вільхівців), Пара Бобовище - Бийгань (60% - прохід Бобовища, 40% прохід Бийгані). Бийгань мала вирішувати питання в першій грі, але на мою думку недооцінили суперника, занадто багато зірок в цій команді.

3 Михайло  
0
а хто чув як Вашар зіграв з ФК "Спарта" Воловець на пів 1 грали?

2 Фери зі Сваляви  
0
В Сваляві можна зібрати команду з районних гравців і при теперішній ситуцації не конкурентноспособній Поляна з всіма нашими була б в трійці кращих, але ми всі знаємо КОНДРЮ тренера, який навчити нічого не може і НІХТО грати під його керівництвом не хоче.
Чувак (кондря) просто при його присутності бабло собі греб, особинно при легіонерах

1 Artur84  
0
Вільхівці обігрують Поляну зовсім не сенсаційно, а цілком прогнозовано.... Я вже писав, що сенсацією був виграш Поляни від Баранинців в минулій стадії, але зараз Поляна, доволі прогнозовано для власних вболівальників, вдома програла Вільхівцям... На жаль це так, але сьогодні від минулорічної Поляни залишилася лише одна чемпіонська назва, а команда абсолютно нова, при цьому складена із юнаків та гравців району, а із минулого основного складу 2 ветерани - ворота Головнич та захисник Чубірко..... Тому, сенсацією і не пахне, хоча і із таким молодим складом Поляна виглядала краще.... Незважаючи на 2 гру, думаю Вільхівці пройдуть далі....

الاسم *:
Email *:
كود *: