Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати матчів Вищої ліги Закарпаття. 10 тур
19:00
Результати матчів Вищої ліги Закарпаття. 10 тур
У суботу, 23 червня, відбулись матчі десятого туру у Вищій лізі Закарпаття.

Результати матчів Вищої ліги Закарпаття. 10 тур

ФК«Середнє» – ФК «Оболонь» (Хуст) – 4:0 (+:-)
 
ФК «Вітязь» (Концгазо) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 0:2 (0:0)
 
ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Карпати» (Рахів) – 0:2 (3:1)
 
ФК «Поляна» – ФК«Вільхівці» – 6:2 (1:0)
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1338 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 131 2 »
13 Ваня86  
0
да шкода тих вблівальників які приїхали більше за 100 км, а команда просто не грала, чи то дійсно травми, чи ігри на Кубок області чи Ужгороду указалися, але так грати не можна....Вільхівці вчора були фізично не готові, а Поляна показала одну з кращих своїх ігор в цьому сезоні.

12 фан  
0
Зато такі команди,як настрояться,то дадуть бій любим командам і навіть фаворитам!

11 мікітос  
0
Ясно, у Вас тоже по ходу шо і в нас - всім наплювати, лиш для галочки аби було... Ми казали Ліпше не грати взагалі рік-два, чим мучитися. Краще раз молодь свою готувати, а нк шукати древніх варягів.

10 фан  
0
Ага-"набрали",так само нікому грати,як і у Поляні!Двоє на заміні-один уже віковий,другий-малий...Керівництву тоже пофіг,головне,щоб була команда,і плачуться постійно,що не має гравців,хоча у області є досить пристойних!Краще платити мінімально,чим витрачатися на підсилення!Шкода тих вболівальників,що ходять і люблять футбол...

9 мікітос  
0
Фан, мені абсолютно пофіг, шо Поляна програла, від них в сьому чемпіонаті чогось грандіозного тяжко чекати, грають як можуть, без замін, бо президенту пофіг, а до Кондрі нико не хоче йти, а ви там набрали іграків, а грати нікому:)

8 Свалява  
0
Поляна тоже посипалася, так ніхто в нас тут в Поляні особливого від них не чекає, принаймні в цьому чемпіонаті, чуваки грають другий рік поспіль без замін фактично, і цю проблему наші вболівальники і піднімають все! Просто там по ходу в Дрогобецького інші плани на рахунок розвитку футболу, буде ДЮСШ на першому плані, та будівництво додаткових полів, в т.ч., в сусідніх селах Полянської ОТ.

7 фан  
0
Шо,Мікітос,обідно,що Поляна у Іршаві програла?

6 Саньок  
0
А Поляна не посипалася після Ужгорода,м'яко кажучи?

5 мікітос  
0
Вільхівці лише дома на свому кромпляному полі, і за підтримки суддів, яких купує Цірик з патрохами, можуть грати. В Поляні була не команда рівня області, а зброд, лиш однин дядько виділявся - Арчі Апіян, який на опиті шось там пробував.
А ще радує Іршава, купа понтів перед чемпіонатом, а сиплються, як завжди, шо дома, шо на виїзді.

4 Свалява  
0
Після гри з Поляною, вірніше розгрому від полянців звільнили головного тренера Вільхівців Бучка, по грі, то Вільхівці показали гру команди рівня м. Ужгорода "Радванка" чи якоїсь районної команди, "бей-беги", а бва гола забиті Поляні - то подарок другого невдахи на прізвище Бучок - воротніка полянців, який в кожній грі допускає просто дитячі голи, через що команда вже поплатилася багатьма очками! А ще кинулося у очі більш змістовно гра Поляни, коли повернувся на поле Богдан Павлич, який навів порядок в центрі.

1-10 11-13
الاسم *:
Email *:
كود *: