Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати матчів Вищої ліги Закарпаття. 7 тур
19:37
Результати матчів Вищої ліги Закарпаття. 7 тур
У суботу, 1 червня, відбулись чергові матчі Вищої ліги Закарпаття..

Результати матчів Вищої ліги Закарпаття. 7 тур
СК «Карпати» (Рахів) – МФА «Мункач» (Мукачево) – 0:1 (0:4)
 
ФК «Середнє» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 0:1 (1:7)
 
ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Поляна» – 1:2: (3:1)
 
ФК «Вільхівці» – ФК «Витязь» (Концово) – 3:2 (1:4)
 
ФК «Бужора» (Іршава) – вихідний

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1071 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Ваня86  
0
Але чому з запізненням відреагували?!!! Чому огляд туру журналіст ФФЗ зробив і ні слова не сказав про цей інцидент?? Чому завдяки розголосу починають думати? і шо передбачу рішення- 5 або 10 тисяч з клубу на розвиток футболу, стадіон до кінця 1 кола знімуть і умовно до кінця чемпіонату і бийте суддів далі

6 Міша  
0
Зніміть команду із змагань дикунам не місце вищій лізі. Ганьба і позорище хац краще буде ще менше команд хай навіть зовсім не буде чемпіонату у області але припиніть той бедлам і ганьбу дикунам не місце у спорті і ганьба федерації і містам закарпаття бо вищу лігу повинні представляти представники райцентрів як мінмум а не дикі окраїни облпсті де не можкть забеезпечити елементарну безпеку.

5 Ваня  
0
Нарешті є реакція на сайті ФФЗ

4 Саша  
0
Перед виборами Ланя не мош нич плохоє говорити і писати:) Никого не били судді коли йшли та впали в ярок, а тоди якраз проїжжав там трактор та не увідів, а люди їх х дубового утягали з ярка. Подяка Дубовому від ФФЗ і особисто від його почесного голови

3 Ваня  
0
На сайті ФФЗ ні слова про побиття суддів в дубовому то це значить,що іншим в майбутньому можна також їх бити?? Дуран !!для чого робиш цю клоунаду ?? Колись за абсолютного чемпіона першої ліги в Поляні вболівальники Дубового мало в Поляні вашу шайку мало не одп...тепер суддів Ваших, та най Вас б’ють:)

2 Роман  
0
Да побили, бо там жиють люди лем до обіду, а після - дикарі. В Поляни удалили воротніка, але полянці виграли, і стадо верховинців рішило шо винуваті в програші судді, рішили їх отхерачити, чекаємо реакцію ФФЗ. Хоча непонятно нашо случайні команди у вишці? Для галочки? Шо скажете пани із ФФЗ?

1 Ваня  
0
У дубовому побили суддів? Чому не пишете

الاسم *:
Email *:
كود *: