Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати матчів вищої та першої ліги Закарпаття
19:17
Результати матчів вищої та першої ліги Закарпаття
Приводимо до Вашої уваги результати матчів чемпіонату Закарпаття, які були зіграні сьогодні та вчора

Приводимо до Вашої уваги результати матчів чемпіонату Закарпаття, які були зіграні сьогодні та вчора.

"Поляна" берез три пункти у центральному матчі туру в Хусті. "Середнє" мінімально поступається в Довгому, а "Севлюш" впевнено переграє "Бужору" і наздоганяє у турнірній таблиці хустян і середнянців.



ДЮФК «Мукачево» - ФК «Карпати» Воловець 1:0 (+:-)
ФК «Оболонь» Хуст - ФК «Поляна» Поляна 1:2 (0:0)
ФК «Боржава» Довге - ФК «Середнє» Середнє 1:0 (0:1)
ФК «Севлюш» Виноградів - ФК «Бужора» Іршава 3:0 (3:0)


Перша ліга (захід):

ФК "Карпати” В.Коропець - ФК "Віола” Худльово 1:1 (0:10)
ФК "Березний” В.Березний - ФК "Ракошино” Ракошино 0:1 (0:1)
ФК "Локомотив” Чоп - ФК "Вітязь” Концгазо 0:1 (1:2)
ФК "Бийгань” Бийгань - ФК "Сокіл” Кінчеш 1:0 (1:0)
ФК ”Баранинці” Баранинці - ФК "Дийдо” Дийдо 0:4 (1:4)
ФК "Сільце” Сільце - ФК"Карпати” Перечин 2:3 (0:2)


Перша ліга (схід):

ФК «Старт» Золотарьово - ФСК «Говерла» Ясіня 0:4 (0:3)
ФК «Вікторія» Б.Церква - ФК «Кісва» Косівська Поляна 3:1 (7:0)
ФК «Карпати» Рахів - ФК «Карпати» Дубове 3:1 (5:1)
СК «Петрово» Пийтерфолво - СК «Ялинка» В.Бичків 3:0 (0:1)
ФК «Вільхівці» Вільхівці - ФК «Терново» Терново 2:1 (4:1)
ФК «Копаня» В.Копаня - ФК «Вишково» Вишково 1:0 (2:0)

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1561 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Artur84  
0
До Адміністратора - Якщо буде час, то не проблема скинути матеріал, але зачасту заважає брак часу. Дякую за пропозицію.....

5 lobda  
0
думаю Федерація зверне увагу на ці всі проблеми які Ви описуєте. Можливо Ви заодно могли б  сформулювати шляхи вирішення питань з суддівством у області?
до  Artur84: ти б міг висловлювати свій погляд на матч не лише у коментах, а й у повноцінній обєктивній статті/огляді матчу. У нас якраз нема оглядача на матчі Поляни..

4 Вова  
0
100% Артур... цей матч це цирк був з боку арбітражу..скільки ж треба удалити, щоб комусь угодити??? Слава Богу що футбол триває 90 хв ...і хто витяг жереб і на кого не в цьому питання!!!Ми повертаємося до того, що було колись в Ясіня, коли арбітри тянули Берегово і самі знаєм чим закінчилося для арбітрів..до Виноградова в грі з  Пістряловом і  до того ж Хуста (Нарцис здається)до інших ігор, а потім говорим що так все погано!!! Так хто виноватий в цьому Дрогобецький шо потянув жереб?? самі доходим до того що команди на початку сезона і думати не хочуть про область і грають на район, потім  ліпимо ліги, умоляємо команди грати в першості, щоб не зірвати чемпіонат. Я розумію, що з арбітражем не все так добре, але ФФЗ має на це звернути увагу і розібратися в даній ситуації, чому арбітр шукає формальні причини в кожному порушенні в бік однієї команди..не діло тільки в Поляні!!! є багато ще ігор і в перших лігах де слід звернути увагу та зробити висновки, аби уникнути в подальшому непорозумінь та  провокацій на футбольних полях Закарпаття.

3 Artur84  
0
Витягти можна сліпим жеребом і Козика, і других, головне друге, як потім з ним попрацювати декому, дати цінні "вказівки" судити! А то що сліпий жерреб, то ще нчого не значить і всі це розуміють!

1 Artur84  
0
Хочеться декілька слів щодо гри Поляни в Хусті. Поляна виграла незважаючи на сильну підтримку не тільки вболівальників Хуста, а і додаткових потойбічних сив в лиці головного арбутра із Іршави, який все робив для того аби Поляна втратила очки. При рахунку 0-1 назначається пеналь у ворота Поляни, але Лютнянський його тягне від Браєра. Потім удаляється захисник "Поляни" Береш, після того як Хуст зрівнює 1-1 суддя продовжує чудити - удаляє воротяря Поляни Лутнянського. Але забиває Поляна і суддя вирішив, що треба добити будь-як Прляну і удаляє ще одного захисника, бо Хуст не може зрівняти, але Полянці вистояли!

Цікаво, що ще видумають окремі чиновники у Федерації, які тягнуть за вуха Середнє, щоб Поляну утопити?

2 lobda  
0
Щодо питання суддівсства, то на цей матч, шляхом сліпого жеребкування іршавського суддю Лялюка, витяг якраз президент "Поляни" Дрогобецький.

الاسم *:
Email *:
كود *: