Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результати матчів вищої та першої ліги Закарпаття
17:55
Результати матчів вищої та першої ліги Закарпаття
Пропонуємо Вашій увазі результати матчів чемпіонату Закарпаття, які були зіграні 26 квітня

Пропонуємо Вашій увазі результати матчів чемпіонату Закарпаття, які були зіграні 26 квітня.

Молода команда з Середнього перемагає у Бийгані. Виноградівці не зуміли переграти іршавську "Бужору".

Діючі чемпіони поступаються вдома "Оболоні". "Ужгород" стартує з впевненої перемоги над дебютантом. У берегівському дербі сильніші столичні футболісти.

Вища ліга
1-ий тур

ФК "Ужгород" - ФК "Тячів" 2:0 (2:1)
ФК "Берегово" - ФК "Дийда" 2:1 (4:1)
ФК"Боржава" Довге - ДЮФК Мукачево 1:1 (2:1)
ФК "Поляна" - ФК "Оболонь" Хуст 0:1 (матч юнаків перенесений)
ФК "Бужора" Іршава - ФК "Севлюш" Виноградів 0:0 (1:1)
ФК "Бийгань" - ФК "Середнє" 2:3 (0:1)

Перша ліга
1-ий тур
Західна зона

ФК "Карпати" Перечин - ФК "Баранинці" 2:1 (0:0)
ФК "Бобовище" - ФК "Ракошино" 2:3 (2:1)
ФК "Невицьке" - ФК "Сокіл" Кінчеш 1:3 (5:1)
ФК "Локомотив" Чоп - ФК Вітязь" Концгазо 2:1 (2:2)
ФК "В. Березний" - ФК "Карпати" В. Коропець 2:1 (1:1)

Перша ліга
1-ий тур
Східна зона

ФК "Старт" Золотарево - ФК "Карпати" Рахів 0:0 (3:1)
ФК "Вишково" - ФК "Вікторія-Лнс" Б.Церква 2:1 (0:0)
ФК "Копаня" - ФК "Кісва" Кос.Поляна 3:0 (3:0)
ФК "Терново" - ФК "Вільхівці" 0:8 (3:1)
ФК "Дубове" - ФК "Говерла" Ясіня 1:2 (0:4)

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2499 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 4
4 Віктор  
0
вибачте,але це вже 2 раз кол ви записуєте "Карпати" Н.Коропець замість В.Коропець,будь-ласка відкорегуйте і запам'ятайте,що не "Н", а "В"!

3 Вова  
0
Щодо гри Поляни то до початку гри вболівальники які зібралися на трибунах не надто вірили в успіх нашої команди..всього дві заміни, склад майже оновлений за виключенням декількох гравців.. Хуст  приїхав з двома складами та з багатьма досвідченими гравцями..З самого початку гравці Поляни показали характер і хто є господар. Рахунок 0-1 молоді Полянці аж ніяк не заслуговували, та і вболівальники порадували і піснями і шаленою підтримкою.. Багато помилок було і  в арбітражі Юри Шімона..на початку зустрічі вихід один в один, захисник наш зупиняє нападника і жовта..в такій самій ситуації потім і пробачає  гостів Юра, досить суперечливе вилучення нашого голкіпера та  призначений пенальті, але на щастя досвідчений Семен Головнич виходить і як завжди рятує своїх підопічних, який вчора заміняв і тренера... Величезна самовіддача і нажаль досить багато змарнованих 100% моментів  не вплинули на кінцевий 0-1.  
Молодці !!!!. Вчора Поляна була краща за  команду Браєра.

2 Artur84  
0
Щодо гри Поляна - Оболонь - перед грою вболівальники Поляни навіть не знали, хто буде грати за команду, адже більшість гравців були заявлені лише  на кубок і вже залишили клуб. Фанати Поляни прогнозували якщо не погром від Оболоні, то принаймні впевнену перемогу Хуста, але були приємно здивовані, коли Поляна дала справжній бій набагато досвідченому супернику. Рахунок реально міг бути нічийним або навіть Поляна могла виграти, якби нападник полянців в останні 10 хвилин реалізував 2 виходи 1 в 1 із Драгулою. Щодо складу Поляни, то за команду виступають фактично учні 10-11 класів, також дякуємо команді Стройна, яка делегувала 6 чи 7 своїх гравців, які на такому рівні практично і не грали. Хуст відверто здивував слабкою грою, тепер зрозуміло чому команда вилетіла так легко в кубку, граючи практично весь другий тайм в більшості (вилучили воротаря Поляни), вони нічого не змогли зробити і грали практично на утримання результату проти юніорів Поляни. Єдиний гол Хуста був забитий тоді, коли два їх іграка лежали на газоні, полянці на мить зупинилися аби вибити м'яч, але хустяни незважаючи на своїх же травмованих провели атаку і забили єдиний гол. Але це їх право так трактувати "фейр-плей", і переможців не судять........ або судять:)  

Якщо бути чесним перед вболівальниками, то в неділю арбітр гри Шімон десь був на стороні полянців, і навіть на перших хвилинах пожалів і не вилучив захисника за фол останньої надії, але це не виправдовує відверто слабку гру Хуста проти сьогоднішньої Поляни, за яку, попри поразку, було не соромно, а хлопчаків проводжали оплесками.

1 Валерон  
0
Одже почалось. Стартував перший тур чемпіонату та першості області. За його результатами можна зробити висновок, що деякі команди недооцінили суперника. Почнемо з вищої ліги: Поляна на своєму полі програє Оболоні, яка в кубку не показала вагомих результатів. Три виходи на пусті ворота, і все марно.
Ужгород виграє в Тячева (можна сказати колишнього Довгого), але 11-метрові треба забивати. Бийгань швидше за все не була мотивованою на юнаків середнього. Берегово починає традиційно сильно. Ну а гра Іршава Виноградів прогнозована.
Перша ліга: здивували - Рахів, Баранинці, Терново, що сталося? Інші результати більш прогнозовані.

الاسم *:
Email *:
كود *: