Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати півфіналів Кубку Ужгородського району 2019 (ФОТО)
22:15
Результати півфіналів Кубку Ужгородського району 2019 (ФОТО)
У неділю, 18 серпня, відбулися півфінальні матчі Кубку Ужгородського району.

Результати півфіналів Кубку Ужгородського району 2019 (ФОТО)
Юнацька команда Лінців, попри три вилучення у своєму складі, розгромила своїх однолітків з Оноківців і пройшла до фіналу, щоб захистити свій діючий титул кращої кубкової команди. В іншому юнацькому півфіналі тривалий час був нічийний рахунок 1:1, і лише наприкінці матчу Великі Лази дотисли молодших суперників із Зінедіну.
 
У Невицькому у зустрічі Деренівки та Олімпіка глядачі так і не побачили забитих голів, а сильнішого півфіналісти визначали у серії пенальті, яка затягнулась надовго і принесла успіх Олімпіку.
 
У Коритнянах на полі вирували справжні пристрасті, пік яких припав на другий тайм. На 10-ій хвилині нападник Сторожниці Степан Савко пройшов з м'ячем пів поля і з лівого краю штрафної потужно пробив з 14 метрів у дальній кут – 1:0. На 28-ій хвилині Савко повторив схожий трюк, лише цього разу пробив у ближній кут – 2:0. На 34-ій хвилині півзахисник Баранинців Костів виконав штрафний удар з 26 метрів, воротар Новак відбив перед собою, а Чобаль одразу ж скористався цим і добив у ворота – 2:1.
 
В середні другого тайму футболісти почали проявляти грубощі на полі, як от Савко наступив на ногу Чобалю. На 72-ій хвилині вже Юрій жорстко зіграв проти Степана, на що Савко відреагував ударом ззаді в не ігровому епізоді. Арбітр спочатку покзав жовту, чим викликав невдоволення гравців та вболівальників, виникла штовханина і трохи згодом арбітр все ж справедливо вигнав сторожницького нападника.

За декілька хвилин грубо зіграв вже гравець Баранинців у боротьбі за м’яч виштовхавши за межі поля лівого захисника Сторожниці і знову гравці та вболівальники обох команд влаштували масову потасовку та вже за дві хвилини гра продовжилась.

Баранинці у більшості не змогли відігратись, більше того, Лідер був ближчим до третього голу, вибігаючи у перспективні контратаки, однак над завершенням, до фіналу, їм ще прийдеться попрацювати.

 
Півфінал Кубку Ужгородського району
 
Юнаки
 
«Зірка» Лінці – «Верховина» Оноковці 7:2

«В.Лази» - УРДЮСШ Зінедін U15 3:1
 
Дорослі
 
«Деренівка» Н. Солотвино – «Олімпік» Коритняни 0:0 (по пен. 8:9)

«Лідер» Сторожниця – «Баранинці» 2:1
Василь Хмельницький
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 935 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: