Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Результати півфіналів Зимово-весняної першості Ужгородщини (ФОТО)
10:40
Результати півфіналів Зимово-весняної першості Ужгородщини (ФОТО)
У неділю 26 березня на стадіоні у Галочі визначились фіналісти зимово-весняної першості Ужгородщини.

Результати півфіналів Зимово-весняної першості Ужгородщини (ФОТО)
У півфіналі зимово-весняної першості на стадіоні Галоч зустрічалися:
 
"Камелот" Кам'яниця - "Невицький замок" Невицьке 1:1 (по пен. 3:4)

У основний час переможця не було виявлено, а у серії пенальті фортуна була на боці Невицького замка 4:3.


"Сокіл" Кінчеш - "Зірка" Лінці 3:2

Сокіл дуже швидко повів у рахунку, забивши на перших хвилинах зустрічі. Надалі ініціативу перехопили Лінці, які активінше йшли вперед. Та під завершення першого тайму зірковий нападник Кінчеша Грицкевич вдало грає на добиванні і збільшує перевагу своєї команди. Зірка в свій актив може записати лише потрапляння у перекладину, після удару головою Ярослава Рущака.
 
У другому таймі підопічні Пеци не покладали надій відігратись. Свіжий нападник пацканьовець Василь Олашинець спочатку не використав стовідсотковий момент, влучивши з п’яти метрів у голкіпера, а згодом виправився, результативно замкнувши простріл Юрія Федя.
 
Та Сокіл зумів знову забити, правда гол вийшов дещо спірний. Грицкевич жорстко відтер від м’яча Коштуру і віддав гольову передачу на партнера. Лайнсмен сигналізував про поршення правил та головний арбітр вирішив зарахувати гол. Лінцівські футболісти за 10 хвилин до завершення гри заробили пенальті, який впевнено реалізував Ярослав Рущак. Згодом за Кінчеш ще раз зіграла поперечка. Під завершення поєдинку той таки Ярослав Рущак міг зрівняти рахунок після прострілу Юрія Федя справа, але Віталій Фанта надійно зіграв на лінії парирувавши складний удар впритул.

У фіналі зимово-весняної першості зустрінуться "Невицький замок" Невицьке - "Сокіл" Кінчеш. Поєдинок відбудеться 2 квітня.
Василь Хмельницький
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1068 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: