Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Результативна нічия Баранинців з Ракошином (ФОТО)
18:51
Результативна нічия Баранинців з Ракошином (ФОТО)
Місцева команда лише в самому кінці матчу зуміла уникнути поразки.

Результативна нічия Баранинців з Ракошином (ФОТО) Дощ, який весь час лляв, зіпсував і без того не ідеальне поле. Це спричинило безліч помилок у рядах обох команд.

Вже у першій десятихвилинці господарі мали відкривати рахунок. Микуляк з другої спроби навісив на дальню стійку, де Смагін спочатку головою, а потім і ногою намагався пробити воротаря, але обидва удари взяв на себе кіпер. Гості відповіли ударом Доктора з 22 метрів, Ізай впевнено забрав. Ще одного разу, гравці у «шахтарській» формі, вибігали три в два, але все закінчилось гострим прострілом, який накрив голкіпер.

На 18-ій хвилині Жоффчак обрізався в середині поля, чим привіз контратаку на свої ворота. Клочанка віддав на Доктора, Андрій прийняв у штрафній і з семи метрів забив перший гол своєї команди. 1:0.

Пропущений гол дещо оживив господарів, які почали створювати гострі моменти попереду. Лукіяник прострілив у штрафну, а Назаренко пробив, але влучив у штангу. На 24-ій хвилин Дзьоба передачею знайшов попереду Микуляка, який втік від захисників по правому краю, і з досить гострого кута зрівняв рахунок у грі. 1:1.

Біло-червоні не зупинялись і продовжували тиснути на захист суперника. Трьохходівка Балажинець – Лукіяник – Прокопець закінчилась ударом останнього, та Пуга відвів загрозу від воріт. На 30-ій хвилині Дзьоба додав до гольової передачі ще й гол, точно пробивши з десяти метрів. 2:1.

Після цього форвард господарів втратив просто неймовірну нагоду збільшити рахунок. Жоффчак загострюючою передачею вивів Назаренка один в один, Олександр на замасі пройшов Пугу, але пробиваючи вже по пустим воротам з чотирьох метрів влучив у перекладину. Ще одного разу після пасу Лукіяника, Назаренко прорвався до воріт по місцю лівого інсайду, але з гострого кута пробив у воротаря.

Другу половину надзвичайно продуктивно розпочали гості. Спочатку Петровці з штрафного провірив на надійність Ізая. А вже на 49-ій хвилині Вацьо точною передачею знайшов у штрафній Морщука, який в один дотик переправив круглого у сітку. 2:2.

Ще через п’ять хвилин ракошинці вдруге у цій грі вийшли вперед. Морщук пробивав з близької відстані, та двоє захисників кинулись у підкат і заблокували цей удар. Та м’яч відскочив до Ваця, який і добив шкіряного у ворота. 2:3.

У підопічних Бисаги гра в атаці зовсім розладилась, в принципі як і в захисті. Адже ще через одну п’ятихвилинку вони дістали четвертий м’яч. Морщуку з 23 метрів вдався чудовий удар у праву дев'ятку. 2:4.

Та вже за хвилину господарі провели стрімку атаку лівим флангом, з якого послідував простріл від Лукіяника, а Назаренко замкнув. 3:4.

Команда Когутича намагалась вберегти переможний результат і тому більше грала з оглядкою на власні ворота. Баранинці йшли вперед великими силами та за останні півгодини лише двічі були близькими до голу. Удар Дзьоби з 15 метрів забрав Шафранський. А постріл Фаринича, з рикошетом, пройшов зовсім поруч із рамкою.

Та вже у додатковий час господарі зрівняли рахунок. Після навісу зі штрафного, якого скоріш за все і не було, капітан Баранинців Едуард Дзьоба найкраще зорієнтувався у штрафній і переправив круглого у ворота суперника.

У підсумку гольова перестрілка Баранинців і Ракошина закінчилась мировою.     
 

Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Крістіна Шитєв, Роман Сенишин
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
с. Баранинці, 50 глядачів
 
ФК «Баранинці» - ФК «Ракошино» 4:4

Голи: Микуляк, 24, Дзьоба, 30, 90+3, Назаренко, 60 – Доктор, 18, Морщук, 49, 59, Вацьо, 56.

Баранинці: Андрій Ізай, Анатолій Пеца, Андрій Смагін, Сергій Товтин, Рудольф Балажинець, Едуард Дзьоба, Владислав Микуляк (Ярослав Фаринич, 68), Віктор Жоффчак (Володимир Браїла, 61), Євген Лукіяник, Сергій Прокопець, Олександр Назаренко.
Тренер – Іван Бисага.

Ракошино: Олександр Пуга (Сергій Шафранський, 46), Андрій Меденцій, Василь Ремета, Юрій Логойда, Сергій Рущак, Сергій Клочанка, Артур Морщук, Микола Чорней, Василь Петровці, Андрій Доктор, Олександр Вацко.
На заміну виходили: Андрій Товт, Мілан Ласло.
Тренер – Олександр Когутич.

Попередження: Смагін, 37, Балажинець, 59 – Рущак, 21, Морщук, 69, Меденці, 85.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 923 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Fanat  
0
Баранинці команда яка має найкраще фінансування а на поле гроші виділити слабо :(

الاسم *:
Email *:
كود *: