Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Результативна нічия Металурга Д U-21 і В. Бийгані
08:46
Результативна нічия Металурга Д U-21 і В. Бийгані
Черговий контрольний спаринг молодіжка Металурга Д провела 8 лютого в Нижньому Солотвині з Великою Бийганю.

Черговий контрольний спаринг молодіжка Металурга Д провела 8 лютого в Нижньому Солотвині з Великою Бийганю.

Черговий контрольний спаринг молодіжка Металурга Д провела 8 лютого в Нижньому Солотвині, де нині власне збори і проводить. Донеччанам протистояв місцевий аматорський клуб «Велика Бийгань» (переможець 1-ї ліги першості Закарпатської області). 

Почасти на результат матчу вплинули швидко пропущені «синьо-білими» м'ячі. Вже до 10-ї хвилини підопічні Шищенко поступалися опонентам 0:2, але при цьому володіли ініціативою, грали першим номером. Ще на екваторі першої половини Артем Єсаулов скоротив відставання в рахунку, але через 12 хвилин після початку другої половини аматори із Закарпаття реалізували 11-метровий. 

Другий тайм нашим хлопцям вдався набагато краще: швидкісних атак було більше, комбінаційний футбол у виконанні «металургів» виглядав - і все це в підсумку вилилося в два забиті м'ячі у ворота Івана Ковача. Констатуємо підсумкову нічию 3:3. 

Додамо, що в планах у молодіжки донеччан в найближчу середу спаринг з представниками другої української ліги. Докладніше про це в інтерв'ю клубній прес-службі - наставник «Металурга» U-21 Сергій Шищенко.


«Металург» U-21 (Донецьк) - СК «Велика Бийгань» - 3:3 (1:2)

8 лютого. с.Нижнє Солотвино. Стадіон «Термал Стар»

Голи у «Металурга» U-21: Есаулов (25), Савчук (65), Савчук (66).

«Металург» 1 тайм: Дмитроченко, Грачов, Єфімчук, Мірошник, Павлюк, Месхі, Євдокимов, Єсаулов, Красов, Савчук, Кошман.

«Металург» 2 тайм: Овсянник, Вільчинський, Савін, Пеньков, Луговий, Матвєєв, Мисик, Наполов, Кошман, Савчук, Красов.

Сергій Шищенко - старший тренер «Металурга» U-21:

- Невдало ми почали перший тайм - перший і другий м'ячі в свої ворота пропустили на 8-й і 10-й хвилинах. Два швидкі голи в дебюті, розгойдувалися довго. Перший тайм, напевно, не вийшов таким, як хотілося б. Так, була перевага в плані тримання м'яча, гру ми контролювали. Але перші хвилини вийшли абсолютно провальними. В другій половині знову ж контролювали гру, пішли більш високі швидкості, ще більш краще з нашого боку було володіння м'ячем, командний рух непоганий. На 57-й хвилині призначили у наші ворота пенальті. Суперник 11-метровий реалізував, рахунок став 1:3. Але наші хлопці не опустили руки, продовжували грати, показувати хороший футбол і змогли зрівняти рахунок. 

Важка насправді гра: знову опади, поле було в снігу. Намагалися грати в комбінаційний футбол: десь - виходило, десь - ні. Я думаю, що ми йдемо в правильному напрямку. Найголовніше, щоб хлопці розуміли, які вони роблять помилки. То як вони діють - правильно чи ні? - Це ми їм підкажемо, природно.

- Сергію Юрійовичу, які найближчі плани у команди?

- Запланували зіграти двома складами контрольний поєдинок 11-го лютого з командою ФК «Стрий». 15-го лютого проведемо ще один контрольний матч - з ФК «Ужгород».

Прес-служба ФК «Металург» (Донецьк) з Донецька


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути тут.
ВІДЕО з матчу дивіться тут.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 782 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: